Uşak TV

UŞAK’A YENİ KENT MERKEZİ

Güncel

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yerinde incelerken, “Uşak emsalleri arasında en güzel çalışmalardan birisine sahip olacak” ifadesini kullandı.

 M. Ergün Turan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin son durumunu incelemek için Uşak’a geldi. Şantiye alanını ziyaret eden Turan’a Belediye Başkanı Nurullah Cahan da eşlik etti. Yapılan çalışmaları en ince ayrıntısına kadar incelendiği ziyarette projenin aksaklıkları da tespit edilerek müteahhit firmaya iletildi. Ziyarette 2016 yılında projenin biteceği de müjdelendi.

Projenin olumlu yönde seyir aldığına dikkat çeken Turan, “Uşak’a her fırsat bulduğumuzda geliyoruz. Buradan yolumuzu bilerek geçiriyoruz. Çünkü şehir merkezlerinde yaptığımız kentsel dönüşüm projelerinden en önemlisini Uşak’ta gerçekleştiriyoruz. Kentteki proje Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir projedir. Bu nedenle sahadaki çalışmaları da Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’la her zaman takip ediyoruz. Şantiyelerimiz çalışmalarında son derece iyi, hızlı ve başarılı bir şekilde ilerlemektedir. 2016 yılı sonu gelmeden projemizi bitireceğiz. Çalışmalar bitince Uşak bu tür projeleri olan illerden birkaç kademe öne geçecek. Şantiye sonlandıkça projenin siluetinin de ortaya çıktığını görmekteyiz. Bu vesileyle Uşak’a her geldiğimizde memnuniyetimiz artmaktadır. Şahsımda 15 yıl belediyecilik tecrübesine sahiptir. Rahatlıkla ifade edebilirim ki 400 milyon TL’lik bu yatırım kentin ufkunu değiştirecek nitelikte ve kalitedir” şeklinde konuştu.



















Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.