Uşak TV

UŞAK’A YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Güncel

UŞAK’A YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak’a 500 seyirci kapasiteli yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yapılmaya başlanılacağını bildirdi. 

Güneş, yaptığı yazılı açıklamada, Uşak’a yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun bugüne kadar yapılmamış olmasının önemli bir eksiklik olduğunu belirterek, bu eksikliğin de hükümetimiz ile giderildiğini belirtti. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun 2012 yılı yatırım programına alınmasına rağmen arsa problemlerinden dolayı 2013 yılında ihalesinin yapıldığı ve önümüzde ki günlerde temelinin atılacağını aktaran Güneş, şunları kaydetti:
"500 kişilik seyirci kapasiteli yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun 2012 yılı yatırım programına konulmasına rağmen arsa problemleri dolayısıyla 2013 yılında proje çalışmaları ve ihale işlemleri tamamlandığını ve en kısa sürede temelinin atılacağını belirtti. Yarı olimpik yüzme havuzunun mimari projesiyle ilgili bilgiler veren Güneş, 500 seyirci kapasiteli, kapalı yüzme havuzu olan, A ve B Bloklardan oluşmaktadır. Mimarı olarak da 1 adet bodrum kat, zemin kat ve 1 normal kat olmak üzere toplam 3 kattan oluşmaktadır. A Blok, bodrum katta soyunma bölümleri, zemin katta giriş bölümü, danışma, fuaye ve soyunma bölümleri, 1. katta ise seyirci holleri ve VİP lobi bölümleri bulunmaktadır. B Blokta ise bodrum katta fitness salonu, sığınak, zemin katta 16x25 metre erişkin yüzme havuzu , 16X4,20 metre çocuk havuzu ve idari birimlerden,1. Katta ise tribünler ve depo alanlarından oluşan son derece modern ve kullanışlı bir kapalı yüzme havuzunun yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede temelini atacağız. Yaklaşık 4 Milyon TL’ye mal olacak olan Uşak yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuzun hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, Uşak’ta ki spor yatırımları için başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç ve emeği geçen herkese Uşaklılar adına teşekkürlerimi sunuyorum“ dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.