Uşak TV

UŞAK YETİŞTİRME YURDU İSTANBUL GEZİSİ

Güncel

UŞAK YETİŞTİRME YURDU İSTANBUL GEZİSİ

Ülkemizde kurulan İlk ve tek Olta Balıkçılığı Federasyonu olan ve Merkezi Uşak ta bulunan Olta Balıkçılığı Federasyonu Sosyal Sorumluluk Projelerine bir yenisini daha ekledi.

 

İlimiz Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Uşak Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklara güzel ve farklı bir gün geçirtebilmek için İstanbulda bulunan dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryuma bir gezi düzenlediler.

Valilikten alınan izin ile birlikte yola çıkan çocuklar gözetmenlerinin eşliğinde İstanbul Akvaryumdan başlayarak Hava Kuvvetleri Müzesi ve Miniatürk ü gezdiler.

Birçoğu ilk defa İstanbula gelmenin heyecanı içerisinde olan çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Ulubey’li olan İSKİ Genel Müdürü Prof.Dr. Ahmet DEMİR ide makamında ziyaret eden grup Hemşehrimiz Ahmet DEMİR tarafından makamda ağırlandı.

Gezi hakkında bir açıklama yapan Olta Balıkçılığı Federasyonu Başkanı İsmail ATALAY, “Bizler her yıl yetiştirme yurdundaki çocuklarımız için bazı etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryumdan başlayarak Hava Kuvvetleri Müzesi ve Miniatürk gezisini içeren bir tur düzenledik. Ulaşım sponsorumuz her zamanki gibi Anadolu Ulaşım oldu. Çocuklarımızın gıda ve diğer ihtiyaçları ise bizim koordinasyonumuzda imece usulü karşılandı. Katkı sağlayan herkese minnettarız.Biz onların mutlu olduğunu görmekten çok mutlu olduk. İlimizdeki diğer stk ve oluşumlarında bu tür etkinlikler içerisinde bulunmasını istiyoruz. Onlar bizim çocuklarımız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.