Uşak TV

UŞAK YAŞAM USAK.TV BÜNYESİNDE

Güncel

UŞAK YAŞAM USAK.TV BÜNYESİNDE

Uşak’ın ilk ve en büyük haber sitesi olan özelliğini koruyan www.usak.tv yayın hayatına başladığının 6. Yılında www.usakyasam.com internet sitesini de bünyesine kattı. Yaklaşık 8 aydır yayın yapan ve farklı bir habercilik sergileyen www.usakyasam.com un yayın politikasına müdahale etmeyeceğiz. Sitenin daha iyi gelişmesi ve daha okunur hale gelmesi için yeni bir yapılanma ve kadro oluşturuyoruz.

1 Temmuz’dan itibaren www.usak.tv www.karun.tv ve www.usakyasam.com internet sitelerinde tamamen birbirinden bağımsız haber ve yazılar yer alacak. 3 sitenin yönetimi de farklı olacak ve birbirleriyle rekabet eder konumda olacak.

15 Temmuz tarinine kadar da Türkiye gündemini çok yakından takip edecek ulusal bir haber sitesini de yayın hayatına sokma çalışmalarımız devam ediyor. Tüm okuyucularımıza mutlu haberler diliyoruz.

www.usak.yasam ın da www.usak.tv bünyesine katılması ile haber portallarımızın internet reklam pastasındaki payı %70 civarına ulaştı. Bizlerie güvenen tüm okuyuclarımıza ve reklam verenlerimize teşekkür ediyoruz..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.