Uşak TV

UŞAK VETERİNER HEKİMLER ODASI SEÇİMİ YAPILDI SÜPRİZ SONUÇLAR

Güncel

Uşaklı Veteriner Hekimler Cihat Ceylan'ı yeniden başkan seçerek yola devam dediler. İki başkan adayının yarıştığı seçimde Cihat Ceylan yeniden başkan seçilirken Ankara Büyük Kongre delegeleride seçildi. Ankara Büyük Kongre delegeleri seçiminde Hasan Erdoğan her iki grubunda desteğini alarak rekor sayıda oy aldı. 
Uşak Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı seçimi,genel kurulu ve yönetim kurulları seçimi İl Gıda Tarım Orman Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleşti. Kongrede bir konuşma yapan Mevcut oda başkanı Veteriner Hekim Cihat Ceylan "Pandemi döneminde hem oda çalışmaları,hemde üyelerlerimizle birlikte bu sıkıntılı dönemi birlikte atlatmaya çalıştık. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl müdürlüğü ile koordineli çalışarak üyelerimize hijyen ve maske çalışmaları yaptık" dedi. 
5 Yönetim Kurulu üyeliğinden üçünü alan Cihat Ceylan yeniden başkan seçildi.Diğer aday Özgur Uğur ise yönetime iki isim sokabildi. 
Yapılan seçimlerde 169 üye oy kullandı
İsa Gürbüz 95
Cihat ceylan 91
İlhan Şentürk 90
Özgür Uğur 89
Erkan Aras 87 oy aldı

Ankara’da yapılacak Büyük Kongre Delegeleri seçiminde en büyük sürprizi Vet Hekim Hasan Erdoğan yaptı.Toplamda 169 oy kullanıldı. İki gurubunda tam desteğini alan Vet Hekim Hasan Erdoğan 146 oy alarak birinci sırada seçildi.
1- Hasan Erdoğan 146 
2- Turhan Küçükçakın 94 
3- Ümit Horzum 86
4- Mehmet Yılmaz 81
5-Yakup Atalay 79
oy aldılar. 
Uşak adına Yeni seçilen Veteriner Hekimler Odası yönetim kurulu üyelerine ve Büyük kongre delegelerine başarılar dileriz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.