Uşak TV

UŞAK ÜNİVERSİTESİ’NDE KURUMSAL KİMLİK VE ETKİLİ İLETİŞİM KONFERANSI

Güncel

UŞAK ÜNİVERSİTESİ’NDE KURUMSAL KİMLİK VE ETKİLİ İLETİŞİM KONFERANSI

Uşak Üniversitesi Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen “Kurumsal Kimlik ve Etkili İletişim Becerileri Geliştirme” konulu konferans Güzel Sanatlar Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde gerçekleşti.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Sait Çelik, açık ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile etkili iletişim kurmanın kurumsal kimliğimiz için önemli olduğunu söyleyerek yönetim olarak tüm akademik ve idari personelin görüşlerine açık olduklarını belirtti.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Başdanışmanı Yrd. Doç. Dr. M. Osman Kurtkan Kapıcıoğlu kurumsal kimlik ve etkili iletişim konuları ile ilgili bir sunum yaptı. İletişimin anlamları ortak kılmak olduğunu söyleyen Yrd. Doç. Dr. M. Osman Kurtkan Kapıcıoğlu konuşmasında şunları söyledi: “ İletişim iyi bir dinlemedir. Konuşan ve dinleyen arasında etkileşim ve ortak bir temel olmalıdır. Kurumsal kimlik saptanmış bir kuruluş felsefesidir. Bu felsefenin yerleşmesi için etkili iletişim becerileri gereklidir. Kurum kim olduğunu, ne yaptığını ve nasıl yaptığını iyi bilmelidir. Kurum kimliği kurumun hedeflerine uygun olmalıdır. Kurumu kalıcı ve başarılı kılmak, diğer kuruluşlardan ve rakiplerden farklı olmak, hedef kitle üzerinde olumlu etkiler bırakmak ve biz duygusu oluşturmak için kurum kültürünü yerleştirmek gerekir.”

Kurum içinde eşit iletişimin gerekli olduğunun altını çizen Yrd. Doç. Dr. M. Osman Kurtkan Kapıcıoğlu kurum içinde iletişimi engelleyen unsurların giderilerek kurum ikliminin uygun hale getirilmesi gerektiğini belirtti.

Üniversitemiz akademik ve idari personelinin yoğun ilgisinin olduğu konferansın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Sait Çelik Yrd. Doç. Dr. M. Osman Kurtkan Kapıcıoğlu’na teşekkür ederek Üniversitemizin plaketini verdi.

Yrd. Doç. Dr. M. Osman Kurtkan Kapıcıoğlu’nun aynı gün öğleden sonra Uşak Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak yaptığı “Etkili İletişim Becerileri Geliştirme” konulu sunum ise öğrencilerimizin yoğun ilgisini çekti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.