Uşak TV

UŞAK TV DEN İFTİRALARA CEVAP

Güncel

UŞAK TV DEN İFTİRALARA CEVAP

Bir internet sitesinin editörü Hazim Sesi'nin AK Partiden aday olduğunda seçim reklamlarının Uşak Belediyesinden ödendiği ve www.usak.tv nin de belediye adeta faturalar doğradığı iftirasını atmıştır. Bir yılda 4 sahip değiştiren bir gün övdüğünü menfaatleri ters düşünce yerden yere vuran bu editörü iddialarını ispatlamaya davet ediyoruz. Bir zamanlar Belediye Başkanı Özel kaleminin yanından ayrılmayan Belediye Başkanı Ali Erdoğan'a övgüler yağdıran bu editör arkadaş patronlarının işlettiği Atapark Kafe ihaleye çıkarılmayarak boşaltılınca Belediye Başkanı Ali Erdoğan'a saldırmaya başlamıştır. Ali Erdoğan’a saldırırken sık sık tarafımızı da hedef alan yayınlar yapan iftiralar atan bu editör ve internet siteleri hakkında tarafıma saldırı ve hakaret ile ilgili davalar açılmıştır.

Ali Erdoğan veya Uşak Belediyesi ile ilgili aralarındaki sorunlar bizi bağlamaz. Ancak Alİ Erdoğan’ı eleştireceğim diyerek tarafımıza atılan bu iftiralara sessiz kalmayacağımızı kanuni haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı bildiririz.

www.usak.tv nin hiç bir kurum ve kuruluş yada şahıs ile göbek bağı olmadığı gibi bundan sonrada olmayacaktır. Uşak Belediyesinden bayram kutlamaları ve diğer kutlamaların dışında aldığımız hiç bir ödeme yoktur.

Kaldı ki Hazim Sesli'nin reklam paralarının Uşak Belediyesinden ödenmesi gibi asılsız mesnetsiz iftiraların da gerçeği yansıtmadığı herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Bu editör bu iftirasını, iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Bu iftira sadece www.usak.tv ye değil Uşak Belediyesine de atılmıştır. Çamur at izi kalsın mantığı ile yayıncılık yapmaya çalışan bu arkadaşımızı basın ve ahlak kurallarına uymaya davet ediyoruz.

Hakkımızda iftiralar atan bu internet sitesi sahibi ve editörü hakkında da Cumhuriyet Savcılığına bugün itibari ile suç duyurusunda bulunacağımızı tüm kamu oyunun bilgisine sunarız. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.