Uşak TV

UŞAK TİCARET BORSASINDAN AŞURE DAĞITIMI

Güncel

Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından organize edilen bin kişilik aşure hayrı Uşak Ticaret Borsa binası önünde yapıldı.

Aşure dağıtım töreni Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, Uşak Ticaret Borsası Meclis Başkanı Muhterem Balta ve yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vedat Atalay, Halk sağlığı Müdürü Dr. Hasan Kaya, TDKD Müdür Cihan Kahraman, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve birçok davetlinin katılımı ile gerçekleşti.
Etkinlikte bir konuşma yapan Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, aşure gününün önemini anlattı. Aşure etkinliğine ilginin yoğun olduğunu söyleyen Sezer; “Bizler kültürümüzü ve geçmişten gelen geleneklerimizi yaşatmaya önem veriyoruz. Aşure de Türk kültüründe büyük bir öneme sahiptir. Biz her yıl düzenlediğimiz bu güzel etkinliğimizin dördüncüsünde sizlerle buluşmuş olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bizleri yalnız bırakmayarak gelen misafir ve esnafımıza, bu etkinliğin yapılmasında büyük katkıları olan Borsa Üyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, Allah kabul etsin diyorum” dedi.
Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptıkları konuşmalarda, Uşak Ticaret Borsasına geleneksel hale getirdikleri bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.
Organizasyon misafirlere aşure ikram edilmesinin ardından son buldu.





















Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.