Uşak TV

UŞAK TEKSTİL OSB DEPREMZEDELERE İLK ETAPTA 6 BİN BATTANİYE GÖNDERDİ

Güncel

Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi koordinasyonunda Battaniye fabrikaları tarafından bağışlanan 6 Bin battaniye Elazığ ve Malatya’ya gönderildi.

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen ve 22 vatandaşımızın ölümü binlerce vatandaşımızın yarandığı depremin yaralarını sarmak için tüm Türkiye adeta seferber oldu.

Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi yönetimi de depremzedelere ulaştırılmak üzere 6 bin battaniye topladı. Uşak OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Özerdem Mensucat, Sarar Battaniye, Polat Battaniye, Kuyucak Mensucat, Güneşhan Mensucat, Som Pazarlama ve diğer sanayicilerin katılımı ile 6.000 adet battaniye toplanarak Elazığ ve Malatya’ya gönderildi.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu önümüzdeki hafta battaniye, tıbbi malzeme, gıda vb. Yardımlar Elazığ’lı ve Malatya’ya ulaştırmaya devam edeceklerini belirtiler.

Uşak Tekstil OSB Yönetim Kurulu: “Her iki ildeki kardeşlerimizin acılarını paylaşıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın” açıklamsı yaptı.

Yorumlar (2)

Arife öcal 4 Yıl Önce

Bende istiyorum pattaniye yatak oglum ma ayazmana mahallesi yildizhan cami alti 235 cad no 40 isparta

Battaniye 4 Yıl Önce

İş adamların çoğu BESNİ Lİ ALLAH RAZI OLSUN .UŞAK ESNAF DAN.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.