Uşak TV

UŞAK TABİP ODASINDAN TERÖR’E KINAMA

Güncel

UŞAK TABİP ODASINDAN TERÖR’E KINAMA

Uşak Tabip Odası başkanı Dr. Tarkan Amuk yayınladığı basın bildirisi ile Diyarbakır’da yaşanan ve 13 askerimizin şehit olduğu terör saldırsını nefretle kınadıklarını söyledi.

 

Dr. Tarklan Amuk açıklamasında: "Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışmada 13 askerimiz şehit oldu.

 

Bölücü terör, yıllardır ülkemizde insanımızın canını yakmaya, ocakları söndürmeye, çocukları yetim, ana ve babaları evlatsız, gencecik gelinleri dul bırakıyor. Milletimizin yüreğine kor gibi düşen bu ateşin acısının hafifletilmesi, hainlerin ve destekçilerinin biran önce hak ettikleri cezaya çarptırılmalarına bağlıdır. Yüzyıllardır, Türk vatanını canı pahasına koruyan Türk Ordusu’nun, dış güçlerin maşası, satılmış terör örgütüne gereken cevabı vereceğine inancımız tamdır. 

 

 Zor zamanlar, Çanakkale’de, Milli Mücadale’de olduğu gibi, ancak birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza aşılır. Ailelerin ocağına ateş düşüren, milletimizin yüreğini yakan bu hain pusuyu düzenleyenleri ve onların destekçilerini nefretle kınıyoruz. 

 

Terör bir insanlık suçudur. Terörle bir yere varılamayacağı, herhangi bir sonuç alınamayacağı çağdaş dünyanın kabul ettiği bir gerçektir.

 

Terörü ve hepimizi derinden üzen terörist saldırıyı şiddetle kınarken, şehitlerimize rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar dilerim" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.