Uşak TV

UŞAK'TA VALİNİN EN YAKININDAKİ İKİ VALİ YARDIMCISI, 2 KAYMAKAM VE İL GENEL MECLİSİ BAŞKANINDA KORONA VİRÜS ÇIKTI

Güncel

Uşak protokolde beş kişinin Korona virüs'e yakalanmasını konuşuyor.

Vali Funda Kocabıyık'ın en yakınında ki isimlerde Koronavirüs testleri pozitif çıktı. Vali Funda Kocabıyık'ın ise Korona Virüs'e yakalanmadığı belirtiliyor.  Vali Funda KOcabıyık'ın hiç yanından ayırmadığı Vali Yardımcısı Meral BATI DEMİRBAŞ'ın Koronavirüs testi pozirif çıktı. Korona virüs testi pozitif çıkan İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir Pzar günü yapılan AK Parti Merkez ilçe kongresinde divan başkanlığı yapması AK Parti'yi de karıştırdı. Nuri Demir ile temasa da bulunan herkes büyük panik yaşıyor. 
Geçtiğimiz hafta ilk olarak yeni atanan Vali Yardımcısı ve aynı zaman da İl Özel idare Genel sekreteri Bekir Abacı'nın Koronavirüs testi pozitif çıktı ve hastanede tedavi altına alındı. Bekir Bacı'dan sonra Sivaslı kaymakamı Semih Cenbekli ve Karahallı Kaymakamı Ahmet Gülderen ve Vali Yardımcısı Meral BATI DEMİRBAŞ'ın testlerinin de pozitif çıkaması ortalığı karıştırdı. En son bomba haber İl Genel Meclisi Başkanı Nuri demir'den geldi. Nuri Demir'in Korona virüs testi de bugün pozitif çıktı. Nuri Demir'in Pazar günü yapılana AK Parti merkez ilçe kongresinde divan başkanlığı yapması ve bir çok kişi ile temsda bulunması AK Partide büyük paniğe neden oldu. AK Parti kongresinde Nuri Demir ile tamas'da bulunan herkes acaba koronaya biz de yakalandık mı korkusu içerisinde. 
MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANININ TESTLERİ NEGATİF ÇIKTI

AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş'in testleri negatif çıktı. İl Başikanı fahrettin Tuğrul ile Merkez ilçe Başkanı Mehmet Bayar'ın da testlerinin negatif çıktı. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.