Uşak TV

UŞAK'TA TAM KAPANMA NEDENİYLE DENETİMLER ARTTI

Güncel

Türkiye Korona virüs ile mücadele edebilmek için 21 günlük tam kapanmaya girdi. Bu kapanma döneminde kolluk kuvvetleri kontrollerini sıklaştırdı ve denetimler arttı.

Vali Funda Kocabıyık beraberinde Emniyet Müdürü Mesut Gezer ile birlikte cadde esnafını ziyaret ederek denetlemelerde bulunurken şehirn çeşitli yerlerinde oluşturulan kontrol noktalarında denetlemeler devam ediyor. Kolluk kuvvetleri izin belgesiz ve sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olmayanlara ceza yağdırdı.

Vali Funda Kocabıyık:

“Tam kapanma sürecinde ilimizdeki durumu görmek için bir ziyaret gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın alınan tedbirlere riayet etmesi beni çok mutlu etti. Bu uyumun ve sürecin vaka sayılarındaki beklenen düşüşü sağlayacağına inanıyorum.

Tam kapanma sürecinde denetim mekanizması olarak, halk sağlığının korunmasında önemli bir görev üstlenen kolluk kuvvetlerimiz, denetim noktalarında çalışmalarını özenle sürdürüyor. Bu dönemde tedbirlerin uygulanması ve denetimlerin yapılması çok önemli. Bu kapsamda denetim faaliyetlerinde çalışmalarını sürdüren tüm ekiplerimize ve tedbirlere riayet eden duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.