Uşak TV

UŞAK'TA SULAR NE ZAMAN AKACAK?

Güncel

Uşak'ın büyük bölümü Aybey mahallesi Ana depo da meydana gelen arıza nedeniyle neredeyse 24 saattir susuz kaldı.

Uşak'ın büyük bölümü Aybey mahallesi Ana depo da meydana gelen arıza nedeniyle neredeyse 24 saattir susuz kaldı. Vatandaşalar suların ne zaman geleceğini öğrenmek için Uşak Belediyesini arıyor ama telefonlara bakan bile yok.

 Susuz kalan vatandaşlar Cami ve marketlere hücum etti. Uşak’ta su satışları adeta patlama yaptı.


Uşak Belediyesi Facebook sayfasından

Şehrimizi besleyen Aybey Mahallesi su deposu ana boruda meydana gelen arıza nedeniyle çeşitli bölgelerimize su verilememektedir. Arızanın giderilmesi için çalışmamız hızla devam etmektedir. En kısa sürede çalışmamızı sonlandıracağız. Siz değerli halkımıza önemle duyurulur...” Bilgisi paylaşıldı.

Vatandaşlar ise belediyeye olan tepkilerini facebook sayfasına ve internet haber sitelerinin yorumlarına belirttiler.

Az önce Belediye Başkan yardımcısı Hakan Uludağ arızanın giderildiğini ve bugün saat 12:00 ile 15:00 arasında suyun verilemeye başlayacağını bildirdi.

Hakan Uludağ’ın işte o Açıklaması:

“Ekiplerimizin sabaha kadar aralıksız çalışmasıyla ana su hattındaki arıza giderilmiştir. Şehrimize Saat 12-15 arası normal su temini başlayacaktır. Çalışmalarımız sırasında verdiğimiz rahatsızlığa karşı hemşerilerimizin gösterdiği hoşgörüye teşekkür ederiz”

 









Yorumlar (1)

davut koca 8 Yıl Önce

bir belediye böyle milleti susuz bırakamaz ana boru patlayıpta hertarafa sumu bastı böle bir acil durum yok ise bu arıza bir programa alinır millete uşaklıya haber verilir mesaj çekilir anos edilip ondan sora süre verilir arıza giderilir bizmi öğreceğiz size iş nasıl yörütülür hadi oradan cihan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.