Uşak TV

UŞAK'TA KORONA VİRÜSÜNDEN KAÇ KİŞİ ÖLDÜ KAÇ VAKA VAR

Güncel

TÜrkiye dün ismetpaşa caddesindeki kalabalığı görünce Vali Funda Kocabıyık'ın polislere ve vatandaşlara attığı fırçayı konuşadursun Uşak'ın hali Korona virüsü konusunda hiç de iç açıcı değil. 
Uşak'ta Koranavirüs vakları hızla artmaya devm ederken bu gün iki hastanın daha vefat etmesi ile kayıp sayısı 4 e çıktı. Yoğun bakımda makineye bağlı 6 hasta yaşam mücadelesi verirken toplam pozitif vaka sayısı ise 41 oldu. 
Korona Virüs'ün hızla yayılmasına rağmen cadde ve sokaklar adeta insan seli. İşi olan olmayan bir çok kişi tüm uyarılara aldırış etmeden cadde ve sokaklarda. Yapılan tüm uyarılar ve cezai işlemler ne yazıkki caydırıcı özellik taşımıyor. 
Banaz da ilk olarak karantinaya alınan ve aynı gün karantinası kaldırılan sağlık taramalarının yapıldığı Hasanköy de başka bir vakaya rastlanmadı. Köyden karantinaya alınan iki kişinin tedavisine devam ediliyor. 
2 Kişin öldüğü Gürlek de ise 4 kişi de daha Koronavirüsüne rstlandığı bildiriliyor. Gürlek Karantinaya alındı ve köye giriş çıkışlar yasaklandı. Sağlık ekipleri taramalarına devam edeken Banaz Belediyesi ekipleride köyde dezenfekte çalışmalarını yürütüyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.