Uşak TV

UŞAK'TA KORONA VİRÜSÜNDEN 1 KİŞİ DAHA YAŞAMINI YİTİRDİ

Güncel

Uşak'ta koronavirüsü taşıyan ve test sonuçları pozitif çıkan bir kişi daha yaşamını yitirdi. 

Tüm dünayayı etkileyen ve insanların yaşamını kabusa çeviren Korona Virüsü can almaya devem edidyor. Özellikle İtalya Çin ispanya ve Emerikada çok büyük ölümlere yol açan Korona Virüsü ğlkemizdede yayaılmaya devma ediyor. Türkiye de can kaybı dün 92 ye çıkarken bu gün bir ölüm haberi de Uşak'dan geldi.  Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören ve test sonuçları pozitif çıkan bir hasta daha yaşamını yitirdi. 
Uşak eğitim ve araştırma hastanesinde Korona şüphesi ile karantinaya alınan vatandaşların testleri yapılıyor, virüs taşımayanlar ve durumu iyi olanle belli süre göetim altında turuldukdan ve iyileşme sağlandıkdan sonra taburcu ediliyor. Test sonuçları Pozitif çıkanların ise tedavileri devam ediyor. uşak.tv nin edindiği bilgilere göre şu anda Korona testi pozitif çıkan 14 hasta bulunuyor. 
TEST SAYISI ARTTIKCA VAKA SAYISI ARTIYOR EVDE KALIN 

Korona Virüsünün yayaılma hızı korkunç. Ancak tüm uyarılara rağmen ne yazıkki vatandaşlarımız dikkatli davranmıyor. Bu nedenle de virüs hızla yayılıyor ve insanlarımızı öldürmeye devam ediyor. Bu virüsden korunmaının en iyi yolu evde kalmak ve insanlarla teması kesmek. Lütfen Devletimizin yetkililerin uyarılarını dikkate alın ve evde kalın. 

Yorumlar (1)

Nuri 4 Yıl Önce

Evde birakmiyorlar calisin diyor zenginler

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.