Uşak TV

UŞAK'TA KORONA VİRÜSÜNDE BÜYÜK ARTIŞ ÖLÜ SAYISI DA ARTTI

Güncel

Günlerdir tüm uyarılara rağmen sosyal mesafeye dikkat etmemek ve kurallara uymamak Uşak'a pahalıya patlayacağa benziyor. Türkiye'de Korona Virüs Vakalarında azalma yaşanırken Uşak'ta ne yazıkki adeta patlama yaşanıyor. İli Yönetenlerden ise tek kelimelik açıklama bile yapılmıyor. 
Uşak'ta Korona Virüsüne yakalananların sayısı bugün itibari ile 368' kişiye yükseldi. Ölenlerin sayısı ise 24'e çıktı. Vaka sayısına göre en çok ölüm görülen il Uşak. Ölüm vakalarının çoğunluğu kronik hastalığı bulunanlar ve yaşlılar. Buna rağmen uyarıları dikkate alan yok. Hala çocuklar sokaklarda parklarda hala insanlar caddelerde tıklım tıklım. Maskesiz gezenlerde işin tuzun biberi. 
Uyarıları dikkate almamak Uşak'a çok pahalıya patlayacağa benziyor. Uşak'ta son bir günde pozitif sayısında 100'e yakın artış kaydedildi. Hastaneler sağlık çalışanları canla başla virüs ile mücadele ediyor. Vefa ekipleri evde kalanların ihtiyaçlarını gidermek için uğraşıyor. Ancak bütün bunlara rağmen kurallara uymayan insanlarımız yzüünden ne yazıkki virüs hızla yayılmaya devam ediyor. Ekonomi durmasın, insanlar işsiz kalmasın ama ölmesinlerde. Onun için lütfen işçisinden işverenine, sağlıkcısından ili yönetenlere çok iş düşüyor. Korona Virüs ciddiye alınmayacak bir virüs değil lütfen dikkatli olun sakın ama sakın yakalanmayın. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.