Uşak TV

UŞAK'TA BAYRAMLAŞMA

Güncel

Kurban Bayramı münasebetiyle Uşak’ta bayramlaşma programı düzenlendi. Uşak Öğretmenevi'ndeki programa, Vali Funda Kocabıyık, AK Parti Milletvekili İsmail Güneş, CHP Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, protokol üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Programda konuşan Vali Funda Kocabıyık birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek Kurban Bayramı’na Ülke ve millet olarak bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını kaydetti. 

Vali Funda Kocabıyık konuşmasına şöyle devam etti. “Bayramlar; heyecanların, sevgi, huzur ve mutlulukların doruk noktasına ulaştığı zaman dilimleridir. Bizler, köklü bir medeniyete sahip olmakla birlikte, zor günlerde kenetlenebilme, mutlu günlerde sevinci birlikte yaşayabilme kabiliyeti olan yüce bir milletiz. Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi için seyahat halinde olan vatandaşlarımızın trafikte daha dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını özellikle hatırlatmak istiyorum. Kutsal Hac görevini yerine getiren vatandaşlarımızın Ülkemize sağ salim dönmelerini temenni ediyorum. Bu mübarek günlerde şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramı’nın Ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, Uşaklı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyorum”

Milletvekilleri İsmail Güneş ve Özkan Yalım ile Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verirken tüm Uşak halkının Kurban Bayramlarını kutladılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.