Uşak TV

Uşak'ta '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü' yoğun katılımla gerçekleştirildi

Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 'Demokrasi ve Milli Birlik' yürüyüşü düzenlendi.

Uşak Valiliğinin öncülüğünde Uşak Belediyesi'nin destekleriyle kent merkezinde düzenlenen yürüyüş, mehter takımı eşliğinde Uşak Belediyesi'nin önünde başladı, 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda sona erdi. 

Yürüyüşe, Vali Funda Kocabıyık’ın yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ekrem Savaş, Vali Yardımcıları Sait Topoğlu, Muammer Balcı, Ömer Kalaylı, Meral Batı Demirbaş, Hüseyin Demirbaş, Ayşe Şeyda Çağlar ve Adem Uslan, İl Jandarma Komutanı J.Albay Yalçın Baysal, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milli Birlik Yürüyüşü'ne Uşak halkının gösterdiği yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden Vali Funda Kocabıyık "Bu yürüyüş, aziz Milletimizin, Devletine, milli ve manevi değerlerine canı pahasına da olsa her zaman sahip çıkacağının göstergesidir. Milletimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de, gelecekte de hainlere ve düşmanlara asla geçit vermeyecek ve boyun eğmeyecektir. 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmayacağız, unutturmayacağız“ dedi.

Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri 15 Şehitler Meydanında devam etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.