Uşak TV

Uşak'ta 100 Berber'den 20 sinde Korona Virüsüne rastlandı

Güncel

Uşak'ta Berber ve Kuaförlerin yarın açılma hazırlığı yaparken açılış öncesi hepsine Koronavirüs testi uygulanıyor. Dün 100 berber ve Kuaföre yapılan test sonucu 20 kişide korona Virüsüne rastlandı.
Bu gün ise berber ve kuaföre test yapılmaya devam edildi.
Berber ve kuaförler yarınki açılış öncesi dezenfektan çalışmalarına devam ederken sonuçları pozitif çıkan berber ve kuaförlerin son temas ettikleri kişiler tespit etmeye çalışılıyor. İşin ilginç tarafı testleri pozitif çıkanların hiç birinin hastalık belirtisi göstermemesi. Test sonuçlarının belli olmasından sonra sonuçları pozitif çıkanlar telefonla aranarak bilgilendirildiler ve son temas ettikleri kişiler belirlenmeye çalışılıyor.
Bu gün yapılan test sonuçları merakla beklenirken pozitif sonuç sayısının çok çıkması halinde Uşak'ta da berber ve kuaförlerin açılışının ertelenmesi söz konusu olabilir.
Şu ana kadar gelen bilgilere göre testleri pozitif çıkan berber ve kuaförler dükkanlarını açamayacak. Ancak test sonuçları temiz çıkanlar dükkanlarını açabilecek. Onlarda randevu ile müşteri kabul edecekler ve her müşteriden sonra dezenfektan işlemi yapacaklar.

Yorumlar (1)

Osman mosman 4 Yıl Önce

Bu arkadaşların bazıları yasak süresince sanki boş durmamış çalışmış gibi, neden bu kadar sık

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.