Uşak TV

UŞAK MANAVLAR ODASI BAŞKANI ARİF IŞIK DOKTOR İHMALİNDEN Mİ ÖLDÜ?

Güncel

Kalp Krizi Geçiren Arif Işık Eve Gönderilmiş

Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçiren ve yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda yatmakta olan Uşak Manavlar Odası Başkanı Arif Işık bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Arif Işık sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verilirken genç başkanın doktor ihmalinden öldüğü iddiaları gündeme geldi. İddialara göre Arif Işık kalp krizi geçirirken Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil serviste görevli doktor tarafından bir şeyin yok diyerek geri gönderildi. Işık ikinci defa kalp krizi geçirip kalbi durduktan sonra evinden ambulansla hastaneye tekrar götürüldü ve kalbi yeniden çalıştırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Geçtiğimiz Pazar günü sabah saatlerinde Fatih mahallesindeki evinde göğüs ağrısı artan Uşak Manavlar Esnaf Odası başkanı Arif Işık (41) kendi imkanları ile hastaneye gitti. Hastanede EKG çekilen ve Acilde görevli Nöbetçi Doktor Sinan Cengiz tarafından muayenesi yapılan Arif Işık’ı doktor bir şeyin yok stresden diyerek geri evine gönderdi. Oysa iddialara göre EKG da kalp krizi geçirdiği belliydi. Evine dönen Arif Işık bir süre sonra tekrar fenalaştı ve ailesi ambulans çağırdı. Gelen sağlık görevlileri kalbi duran Arif Işık’ı kalp masajı yaparak hastaneye götürdü. Hastanede de kalp masajı devam etti ve Işık’ın kalbi yeniden çalıştırılarak yoğun bakım ünitesine alındı. Bu arada Işık’ın yakınları doktor ihmali olduğunu belirterek hastanede olay çıkardı. Işık’ın yakınlarını sakinleştirmek için Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay ile Vali Funda Kocabıyık’ta hastaneye gitti. İddialara göre doktor hasta yakınlarından korunmak için camdan kaçırıldı. Işık’ın ailesi Acil Servis’te görevli doktor Sinan Cengiz’den şikâyetçi oldu.

Başkan Arif Işık’dan bugün kötü haber geldi ve sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Evli ve 2 çocuk babası Başkan Arif Işık’ın cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Paçaçıoğlu köyünde toprağa verildi.

Cenazeye AK PArti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay, AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, CHP İl Başkanı Ali Karaoba, İyi Parti İl BaşkanI şener Toköz, İlçe Başkanı Hakan Savaş, MHP İl Başkanı Ayhan Kınden, DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.