Uşak TV

UŞAK-KOYUNBEYLİ SAVASLI YOLUNUN HALİ İÇLER ACISI

Güncel

Koyunbeyli üzerinden Sivaslı'ya gitmek zorunda kalanların vay haline.

 Uşak Kapalı Cezaevi yanından, Uşak-Koyunbeyli köyü-Sivaslı ilçesine bağlayan grup yoluna girerek yolculuk yapmak durumunda kalan sürücüler kazalarla burun buruna geliyor. Türkiye’nin bir çok yerinde devam eden yol yapım çalışmaları kısa süre içinde bitirilirken Uşak’ı ilçelere bağlayan yollar ile birlikte Eşme- Uşak, Sivaslı-Uşak karayolu yapım çalışması halen devam ediyor. Ancak Uşak Kapalı Cezaevi yolu olarak bilinen Uşak Koyunbeyli Köyü Sivaslı grup yolu 20 yıllık önceki şartlarda yapılmış olmasına rağmen günümüzde yolun iyileştirilmesi adına en ufak bir çalışma yapılmadığı da gelen bilgiler arasında. Yol üzerinde bir çok yerde çökme olduğu, yolun tamamen deforme olduğu gözlerden kaçmazken yağışların başladığı kış günlerinde bu yol üzerinden Uşak’a gelmek zorunda kalan bir çok sürücü kaza tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.














Yorumlar (5)

Uşaklı 7 Yıl Önce

Ya hu 10 senedir sivaslı yolu bitirilemedi. Kaldı ki koyunbeyli yolu bitsin. Karma osb'nin önünden çanlıya kadar asfalt atmak bu kadar mı zor

Enayiler nede olsa oy veriyo 7 Yıl Önce

Enayiler nede olsa oy veriyo

osman akın 7 Yıl Önce

bizim uşak millet vekili nerede gelsinde görsun

Sedat 7 Yıl Önce

Tebrikler güzel bir soruna değinmişsiniz.

HAYDAR 7 Yıl Önce

bu görüntüler kesin savaştan çıkmış bir ülkeye ait. yoksa dünya liderinin ülkesinde olmaz. ya da buradan akp li birisi geçmemiştir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.