Uşak TV

UŞAK'IN İLK KİLİSESİ AÇILIYOR!

Güncel

 Uşak’ın ünlü işadamlarından ve MHP Milletvekili aday adayı olan Arif Öztan Çimen İşhanı bodrum katta bulunan işyerini Kilise yapılması için kiraya verdi. Bodrum katının İranlılar tarafından kiralandığı ve Kilise yapılması için tadilatlara başlandığı görüldü.

Uşak’ın ilk kilisesi olma özelliğini taşıyan Kilise Çimen İş hanının Bodrum katında önümüzdeki günlerde ibadete açılacak. İş hanına Kilise açılacağını öğrenen İşhanı sakinleri tepki gösterirken Mülk sahibi Arif Öztan işyerini sosyal tesis olarak İranlılara kiraya verdiğini ve kilise yapılacağını doğruladı. Arif Öztan Biz nasıl Avrupa’ya Cami yapabiliyorsak onlarda ibadethane açabilir. Devletin yetkili mercilerine sorarak kiraya verdik. Kendileri izni alarak kilise açacaklar. Biz yeri İranlılara kiraya verdik. Uşak’ta yaklaşık 200 Civarında İranlı Hristiyan olduklarını söylediler” dedi.

Diğer taraftan bazı illerde Misyonerlerin insanları kandırarak din değiştirmelerine neden olduklarını iddia eden Uşaklılar burada o kadar hristiyan olamaz. Özellikle İranlı Hristiyan olduğunu zannetmiyoruz. Burası misyonerlik faaliyetleri, için kullanılabilir. Yetkililer dikkatli olmalı şeklinde uyarılarda bulundular.Uşak'ın ilk kisesinin açılışına bakalım Uşaklılar ne tepki verecekler. 

 

Yorumlar (21)

İslam 8 Yıl Önce

yazık uşaktaki gencler yakında din de degiştirirler her şey para değil

Yuce 8 Yıl Önce

Bir idi iki idi ondan sonra millet yavas yavas az az hristiyan olur.adamlarin derdi misyonerlik zaten

özhan 8 Yıl Önce

gözünü para hıtsı bürümüş sözüm ona iş adamı sen din düşmanlarını memlekete getiriyosun vay uşağın haline halkın buna tepkisi çok sert olmaz umarım

Fıkır iste 8 Yıl Önce

Niye korkuyorsunuz ki iyi evlat iyi musluman yetiştirdiniz ise sorun yok ayrica senin dininde tebliğ farz onlarda da farz kendinize güvenin Korkmayın abdestinizden şüpheniz yoksa bin kilise açılsa ne olacak

Hz 8 Yıl Önce

Muslumanlar tum avrupa da amerika dinlerini nasil yasayabiliosa diger dinden bi insan niye yasayamasin ibadetini bunda ne var devlete hainlik yapmadiktan sonra dini nasil kullandiklarini hep beraber gormedik mi din dil irk niye gozetiyoruz sonucta onlarda insan bizler gibi

Xx 8 Yıl Önce

Para verirlerse ben değiştiririm

Murat 8 Yıl Önce

Bravo ya. arif oztan buyuk bir hayra girmis! Allah akil fikir versin ne diyelim

Serra 8 Yıl Önce

Kesinlikle katıyorum.Kilisenin açılmasınada karsiyim

hoş- kör 8 Yıl Önce

Abdestte şüphe yok, ancak batıl olan bir dine göz yummanın vebalini de sen al o zaman.. Ayrıca Uşak buna göz yummamalı. Ben evladımı yetiştirmiş olabilirim ama yetisemeyen yahut para için din degistirebilecek genç evlatlarımız var. Kalkıp bana dinlerarası diyologtan da bahsetmeyin. Fetönün insanlara aşıladığı en büyük darbeydi zamanında. Görüyoruz ki hoşgörü adı altında hala fikirleri ayakta..Allah ve Rasülüne inanmadan cennet vaad etmesinler..

Yarenbaşı 8 Yıl Önce

dinde zorlama yoktur, insan özgürdür elbette, kimi bu dünyada pişer, kimi ahirette.

Hüseyin filiz 8 Yıl Önce

İranda ki hırıstiyanlar. Ta uşakı mı bulmuşlar kardeşlerim oyuna gelmeyin bunlar siyonist kafirler memleketimizde her türlü oyunlar oynanıyorçok dikkatli olalımın. İçimize sızmış pislikler.

Ali 8 Yıl Önce

alttaki yorumları okuyunca dehşete düşüyor insan. sanırsın kilise açılınca herkes akın akın hıristiyan olacak. nasıl ki müslüman türkler kendi ibadetlerini yapabilmek için gayrimüslim coğrafyalarda camiler mescitler açıyorlar bu da bunun gibi bir hak. hz. peygamber döneminde, islam devletinde havra, sinagog, kilise, şapel yok muydu? açılmıyor muydu sanıyorsunuz. herkes kendine baksın. siz evlatlarınızdan da önce kendinize sahip çıkın da, gerisi düzelir. korkmayın bu kadar.

KEMAL432 8 Yıl Önce

i̇nsanların inancına , ibadetine saygı duymak lazım.

drs.Kunt 8 Yıl Önce

kardeşim sizde dininizi ögrenin kaptırmayın imanınızı, niye zorunuza gidiyor anlamıyorum ki. çokta iyi olur, farklılık zenginliktir. kendinize sahip çıkamama korkusu mu sardı nedir haha

Veli 8 Yıl Önce

Kilise hıristiyanların olduğu yere açılır biz onca müslüman varken atina ya bi cami açamadık sen bilmiş bilmiş konuşup neden bahsediyorsun kimin davulunu çalıyorsun

arıza 8 Yıl Önce

yorumları okuyunca şaşırdım kaldım. kardeşim bizim türkler nasıl avrupaya ibadethane açabiliyorsa, onlar da burada bir yer kiralayıp açabilirler. bunda sakınca yok. nasıl ki ecdadımız gayrimüslimleri ibadetlerinde özgür bırakmışsa bizde de olabilir. biraz demokrasiden nasiplenin. demokrasiye inanmıyorsan şer'en de uygundur. istediğin ilahiyatçı din adamına sor.

ali 8 Yıl Önce

Allah ki̇li̇se yapan deği̇l, cami̇i̇ yapan nesi̇ller nasi̇p edsi̇n

Nazlı 8 Yıl Önce

Avrupadaki camileri kapatıyorlar kundaklıyorlar.aklı kıtın biride uşaga kilise açılsın diye evini veriyo.Allah nasıl biliyosa öyle yapsın sizi.

Bb 8 Yıl Önce

Avrupa'da bütün camiler, ibadethaneler kapatılsa çığırırsınız. Bırakın şu cahilliği isteyen hristiyan olur, isteyen müslüman ve ibadetlerini istedikleri gibi yaparlar. Buna siz karar veremezsiniz. Çomarlık yapmayın.

Gurbetci 8 Yıl Önce

ne varki bunda bukadar büyütüyorsunuz bizler avrupada camii yaptiriyoruz namazda kiliyoruz hiristiyanlar müslümanmi oluyor :) camii ye gelip yada söyle söyliyeyim burada camii yokken cuma namazlarini kilisede kiliniyordu biz kiliseye girincxe hiristiyanmi olduk sacma sapan yorumlar yaqziyorsunuz din Allah ile kul un arasinda olan birseydir luften kendinize gelin ve yorumlarinizi gozden gecirin

cRAYzy_macit 5 Yıl Önce

Abi Allah razı olsun ibadet etcek yerimizi yoktu sayende İsa seni korusun aminnnn

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.