Uşak TV

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’nde Terfi Töreni

Güncel

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’nde Terfi Töreni

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir üst rütbeye terfi eden 21 personel için rütbe ve terfi töreni düzenlendi.

Polisevi yazlık tesislerinde yapılan törene Vali Özdemir Çakacak, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay İsmail Özcan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Faruk Kurt, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Bursal, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Vali Yardımcısı Ali Galip Saral, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin ve terfi eden polisler ve eşleri katıldı.

İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin törende yaptığı konuşmada “Yeni rütbelere ve görevlere terfi etmek, personelin gurur duymasını sağlayan en önemli etmendir. Değerli arkadaşlarımızın sevincini ve heyecanını yürekten paylaşıyoruz. Terfi eden meslektaşlarım göreviniz süresince rehberiniz Ulu Önder Atatürk’ ün çizdiği çağdaşlık hedefi ve sınırları yasalarla çizilmiş üstün görev anlayışı çizgisini, izleyeceğinize inancım sonsuzdur. Bu yolda sizlere ve başarınızda pay sahibi olan ailelerinize üstün başarılar diliyorum” dedi.

Türk Polis’inin görevinin vatandaşın malını, canını, namusunu 24 saat mesai menfuru gözetmeksizin korumak ve kamu güvenliğini sağlamak olduğunu belirten Vali Özdemir Çakacak şöyle konuştu “ Polis teşkilatımız geçmişten bugüne baktığımızda hem yurt içi olsun hem de yurt dışı eğitimler ile teşkilat mensuplarının eğitim seviyelerinde büyük bir yükselme görülmektedir. Teknolojinin en son ürünlerini kullanan güvenlik güçlerimiz suç ve suçlu ile mücadelede büyük başarılar elde etmektedir. Bu başarı ile vatandaşın güvenlik güçlerine olan güveni artmaktadır. Artık vatandaşa hizmet ön plandadır. Ne kadar ileri teknoloji kullanırsak kullanalım insan unsurunun hiçbir zaman unutulmaması gerekir. Polis silahlı bir güçtür ancak gücünü silahtan değil vatandaştan almalıdır. Bunun için vatandaş odaklı hizmeti hiçbir zaman göz ardı etmememiz gerekir” dedi.

Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden personele rütbeleri Vali Özdemir Çakacak, protokol üyeleri ve eşleri tarafından takıldı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’nde bir üst rütbeye terfi edenler ise şunlar; 2. Sınıf Emniyet Müdürü Uğur Puğ 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, 3. Sınıf Emniyet Müdürü İrfan Demirel 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Nurbay Sancak 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, 3 Sınıf Emniyet Müdürü Murat Çiftçiler 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Bülent Pehlivan 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Selvi 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne,4. Sınıf Emniyet Müdürü Ali Sabah 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Erdal Esen 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne,4. Sınıf Emniyet Müdürü Yılmaz Baytun 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Şengün 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Murat 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Emniyet Amiri Ramazan Sağlam 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, Emniyet Amiri Savaş Kan 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, Emniyet Amiri Murat Çalışkan 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, Emniyet Amiri Cahit Aykır 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, Komiser Ramazan Şahin Başkomiser’liğe, Komiser Kudret Adıyaman Başkomiser’liğe, Komiser Bayram Öğüt Başkomiser’liğe, Komiser Ali Ünlü, Başkomiser’liğe Komiser Hükümdar Erdoğan Başkomiser’liğe terfi etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.