Uşak TV

UŞAK HALK EKMEĞE YOĞUN İLGİ

Güncel

UŞAK HALK EKMEĞE YOĞUN İLGİ

Uşak'ta ilgi gören Halk Ekmek fabrikası satış noktalarına vatandaşların yoğun talebi nedeniyle 6 adet daha ilave yapılması kararı alındı.
Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan amaçlarının kentte daha fazla noktada kaliteli ekmeğin ulaşması olduğunu bildirdi. Halk ekmeğe başından beri olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Başkan Erdoğan, "Biz ekmek konusunda başından bu yana ciddiyet ile çalışmaktayız. Amacımız ilimizde yoksul olan vatandaşlarımızın ucuz ve kaliteli ekmeğe kolay ulaşmasıdır. Bu amaçla Aybey mahallesinde açtığımız halk ekmek fabrikamız yoğun bir ilgi gördü. Bu yaptığımız işin doğruluğunu bize gösterdi" dedi.
6 adet satış noktasında başlanılan satışların iadesinin hiç olmadığına işaret eden Erdoğan, ekmeğin kalitesinin bu şekilde tescillendiğini kaydetti. Ekmeklere olan ilginin diğer bölgelerin de talep etmesine neden olduğuna işaret eden Erdoğan, "Ekmek satış noktalarımızın taktir görmesi ve ekmeğimizin kalitesi satış noktası olmayan bölgelerimizin bize talepte bulunmasına neden oldu. Yoğun şekilde gelen talebe sessiz kalamazdık. Bu nedenle altı ekmek satış noktasını daha açmaya karar verdik. Yakın bir zamanda yeni noktalarımızı ilan edeceğiz" ifadesini kullandı.
YOĞUN TALEP SEVİNDİRDİ
Halk ekmekte başından bu yana güzel gelişmelerin yaşandığını kaydeden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, "İlimizde birçok proje ile kentin gelişimine ve imajına katkı sağladık. Her anlamda yaptığımız çalışmalar kentimizin ufkunu açtı. Alt yapıdan üst yapıya kadar yaptığımız çalışmalar imajımızı olumlu etkilerken farklı çalışmalar ile de belediyemiz çalışma yapmaktadır. Bu bağlamda en önemli çalışmalarımızın başında halk ekmek fabrikası kaldı. Biz fabrikamızı açarken özellikle dar gelirli ailelerimizin ucuz ve kaliteli ekmek yemesini hedefledik. Bu bağlamda özellikle kentimizin kuzeyinde 6 adet satış noktası kurduk. Kısa sürede kentimizden ekmeğimize yoğun ilgi ve talep oldu. Talepler karşısında iade ekmek olmadı desek yeridir. Ekmeğimize olan bu ilgi daha başka mahallelerden de ilgi gördü. Bu nedenle yoğun bir ilgi söz konusuydu. Biz bu ilgiye kayıtsız kalmadık. Bu nedenle 6 adet ekmek satış noktası daha açmaya karar verdik. Yakın zamanda belirlediğimiz noktalarda satışlarımız başlayacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.