Uşak TV

UŞAK BELEDİYESİNDEN PERSONELE MOBBİNG UYGULAMASI ADLİYELİK OLDU

Güncel

Uşak Belediyesi Nurullah Cahan yönetiminde Hüseyin Ufuk Uğur'un Başkan yardımcısı yapılmasından sonra personele adeta mobbing uyguluyor.

Emekliliği gelen personele emekli olmaları için baskı yapan, emekli olmayanları ise ordan oraya süren Uşak Belediyesi geçtiğimiz yılda kendilerine biat etmeyen personeli fetöcülükle suçlayarak iftira atıp açığa almışlardı. FETÖ olayını sulandıran belediye olarak Türkiyede gündem olan Uşak Belediyesi personelin %95 ini geri almak zorunda kalmıştı. Yine aynı personelleri Doğu ve Güneydoğulu belediyelere göndermek için harekete geçen Uşak Belediyesinin bu planı İçişleri bakanlığına takılmıştı. 
Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur Uşak belediyesinde avukatlık yaptığı dönemde belediyede kendisi ile arasına mesafe koyan bazı personelleirde deyim yerindeyse anasından emdiği sütü burnundan getiriyor. 
Emekliliği dolduğu için emekliliğe zorlanan iki bayan personel de Hüsyein Ufuk Uğur'un gazabına uğrayanlardan. Gülten Kesik ve Ümran Gökgöz adlı memurlar Yeni garajın altında sabahtan akşama kadar şehirler arası otobüslerin garaj dışında dıurmasını önlemek için görevlendirildiler. Soğukta sıcakta karda kışta 8 saat dışarıda nöbet tutmakla görevlendirilen bayan personeller sık sık da zabıta ekipleri tarafındna kontrol ediliyor. Sivil elbiseler ile otobüslere müdahale etmeleri istenen personele fotoğraf makinası veya kamera gibi cihazlarda verilmemiş. Amacın kendilerine mobbing uygulayarak emekliliğe zorlandığını belirten bayan personel Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda da bulunmuş. 
Geçtiğimiz günlerde de Karaağaç mahallesi,nde referandumda hayır çıkar diyen bir zabıta memuru tuvalate görevlendirilerek cezalandırılmıştı. 

Yorumlar (3)

BT 7 Yıl Önce

öyle her yere herşey yazılmaz a cahilim benim. şu yaşında öğrenememişsin bunu :)

uşaklı 7 Yıl Önce

saygıdeğer gülten hanım bekle başkan gelince vay bunların haline

ne önemi var 7 Yıl Önce

adalet bir gün adaletsize de lazım olacaktır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.