Uşak TV

UŞAK BELEDİYESİ DİYARBAKIR İÇİN KOLLARI SIVADI!

Güncel

 Uşaklılar bir haftadır yoğun karda adete esir kaldılar. Uşak Belediyesi sınıfta kaldı. Bir çok kişin düşme sonucu kolu kırıldı ya da yaralandı bir çok araç yeni sokaklardan kurtulabildi. Belediyeden umudunu kesen vatandaş kar buz temizliğini kendisi yaptı. Barbaros caddesi aylardır kazık, Sigorta pazarı aylardır aynı duruyor, Migros’a çıkan cadde aylardır rezalet içinde. Ama bizim Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve ekibi Diyarbakır Büyük Şehir belediyesi ve ilçe belediyelerine iş öğretme derdindeler. Evet şaka gibi ama maalesef öyle. Pazartesi günü Uşak Bellediyesi ve UTAŞ’tan bir ekip ve Havuz’un yeni adamı Fettah Erdoğan ile birlikte bir ekip Diyarbakır Yenişehir belediyesine giderek sözde yardım etmeye başlamıştı. Uşaklılar kan ağlarken Uşak Belediyesinin birden bire Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Yenişehir belediyelerine ilgi duyması herkes tarafından hayretle karşılanmıştı.

Bu gün ise Belediye Başkanı Nurullah Cahan eşi Halime Cahan, Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Atilla, ziyaret nedeniyle Cahan’a teşekkür ederken, Cahan ise Atilla’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Görüşmede Atilla ve Cahan, belediye hizmetlerine ilişkin görüş alış verişinde bulundu.

Bu görüşmeden sonra Başkanı Cahan ve beraberindekiler Uşak Belediyesinde milyonlarca liralık pazarlık usulü ihale alan ve birden bire Uşak Beton’un tüm iş makinalarını satan, Modern Betonu kiralayarak bir günde ruhsat alan Fettah Erdoğan’ı da yanlarına alarak Yenişehir Belediye başkanını ziyaret ettiler.

 Bir taşla iki kuş vurma derdindeler!

Amaç Uşak'ın doğulu belediyeler yardım etmek değil. Amaç Uşak Belediyesinin Fetöcü iftirası attığı ve geri almak zorunda kaldığı personeli sürgün göndermek için yer ayarlamak ve Fettah Erdoğan’a ihale bağlamak olarak görülüyor. Yani anlayacağınzı yakında Diyarbakırdanda pis kokular gelmeye başlarsa hiç şaşırmayın.











Yorumlar (6)

selçuk 7 Yıl Önce

kardeş selçuk uğurla yeğen fahri saçlıda gitsin ozaman elele tutuşup orda çalşsınlar.

magdur vatandas 7 Yıl Önce

2 yildir sokagimizin etrafina yol actilar camur batakligina gomduler sokagimizin yolu yok diyorum cunku toprak yol var yani kemal oz mah diye daire alirken dikat edin vatandaslar

Gerçekler Gizlenemez 7 Yıl Önce

diyarbakır da uzun bir süre işim nedeniyle yaşadım. diyarbakır özellikle 2000 yılından sonra şehircilik açısından türkiyenin en önde gelen illerinden biri olmuştur. bu haberi görünce şok oldum. uşak belediyesinin ekibiyle birlikte yapacağı diyarbakır da şehirciliğin nasıl yapıldığını öğrenmek olmalıydı. bence uşak belediyesi şehirciliğin nasıl yapıldığını öğrenmek için gitmiştir. şehirciliği bilmediğini gizlemek için bu lafları söyleme gereği görmüşlerdir.

mete mert 7 Yıl Önce

başkan yaa. herkesin başkanı.

Bilen biliyor belediyenin rezilligini 7 Yıl Önce

uşagın içi bittide diyarbakırmı kaldı şehir içi patika gibi oldu bunlar neyin havasını yapiyorlar boşuna diyarbakıra hava yapma belediye yönetimi uşak halkına çektirdiginiz çile yeter gidipte kendinizi rezil etmeyin.....

Gercekler saklanamaz 7 Yıl Önce

uşagın içi bittide diyarbakırmı kaldı şehir içi patika gibi oldu bunlar neyin havasını yapiyorlar boşuna diyarbakıra hava yapma belediye yönetimi uşak halkına çektirdiginiz çile yeter gidipte kendinizi rezil etmeyin.....

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.