Uşak TV

UŞAK BELEDİYESİ 30 GAYRİMENKULÜ DAHA SATIYOR

Güncel

Borç Batağına giren Uşak Belediyesi ne kadar gayrimenkul varsa satıyor.

Çok çalışıyoruz imajı vererek bütün ihaleleri önce sözde Belediye Şirketi UTAŞ'a ya da Fettah Erdoğan'a veren ve ihaleye başkalarının girmesini önlemek için özel şartnamaler hazırlayan Uşak Belediyesi borç batağına saplanmaya devam ederken bir yandan da gayrimenkulleri satıyor. 
27 Temmuz günü yapılacak olan ihalede 30 adet gayrimenkul ihale ile satılacak. İhale ile satışa çıkarılan yerlerin toplam muayyen bedeli yaklaşık 5 Milyon TL. 
Uşak Beldiyesi tepkilerden çekindiği için gayri menkullerin satılacağını kamuyoyuna da fazla duyurmamaya özen gösteriyor. yerel Gzetede yayınlanan ilanlar vatandaşlar tarafından hemene hemen hiç görünmezken biz de beledye'nin web sitesini incelerken tesadüfen bu ilanları gördük.

Nurullah Cahan ve ekibi düne kadar hiç bir şeyi olmayan ve bir çok gizli ortağı olduğu bilinen kişileri milyoner yaparken Uşak belediyesini de ne yazıkki batırmış durumda. Belediye BaşkanI nurullah cahan Borç miktarını açıklayamazken UIaşk Belediyesinin kaasım 2016 itibari ile borcu 125 Milyon TL idi. Bu borcun şuanda 200 Milyona dayandığı iddia ediliyor.

Yorumlar (1)

uşşak64,5 7 Yıl Önce

para ederken satmak lazım, at beslenirken kız istenirken, menkul ve gayrimenkuller varken satıp nakit paraya çevirmek gerek, fuzuli boş yere atıl vaziyette durmasın dimi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.