Uşak TV

UŞAK BELEDİYE BİNASI 36 MİLYONLUK BORÇ İÇİN İPOTEK EDİLECEK

Güncel

İstifası istendiği iddiaları gündemden düşmeyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah CAHAN ve ekibi Uşak'ı borç batağına sürüklemeye devam ediyor 181 Milyon TL borçlu Belediye 36 Milyon TL daha kredi çekecek.

181 Milyon TL borcu bulunan Uşak Belediyesinde Başkan Nurullah Cahan gider ayak 36 Milyon TL daha borçlanma yetkisini Belediye Meclisinden geçirdi. Teminat olarak ise Belediye binası ipotek edilecek. Meclis üyeleri Bankalardan kredi çekilmesi ile alakalı olarak İç İşleri bakanlığından izin alınması şartını koştular. 
Gelir getien tüm işletmeleri UTAŞ'a devreden ve Yüz mİlyonlarca lira borç batağına saplanan Uşak Belediyesi yönetimi Çarşamba Pazarı alanında kullanacağını iddia ederek Meclisten özel bankalardan kredi çekmek için boçlanma yetkisi istedi. Çekilecek 36 Milyon TL lık kredi için ise ipotek olarak Belediye Binası gösterilecek. Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın Belediye binasının ipotek edilmesine tepki gösterilmesi üzerine "Kentsel dönüşüm alanına nasıl olsa yeni bina yapacağız. Burası gitse de önemli değil" dediği iddia ediliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.