Uşak TV

UŞAK AK PARTİ’DEN TERÖRLE MÜCADELE EDEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE DESTEK

Güncel

AK Parti Uşak İl Kadın Kolları, Mardin’in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK ile mücadele eden güvenlik güçlerine, peksimet, kıvrım, pahaca, simit, katmer, kek ve çeşitli yiyeceklerin yer aldığı yaklaşık 130 koli gönderdi.

 AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, bölücü terör örgütüyle mücadele eden güvenlik güçlerinin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Devletimiz ve milletimizin kararlı duruşuyla, bölücü terörü yıkacağız. Çünkü güvenlik güçlerimiz, Cenabı Allah’ın yolunda ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele veriyor” dedi.
AK Parti Uşak İl Kadın Kolları, son dönemlerde bölücü terör örgütü PKK ile mücadeleyi artıran güvenlik güçlerine, 130 kolilik yiyecek paketi gönderdi. Her koliye birer mektup da koyan kadınlar, peksimet, kıvrım, pahaca, simit, katmer, kek ve çeşitli yiyeceklerden oluşan paketleri, basın toplantısının ardından kargo ile yolladı. Parti binasında yapılan basın toplantısına katılan AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. 7 Haziran seçimleri sonrası, Türkiye’de kaos senaryolarını hayata geçirmek için bölücü terör örgütünün, yıkıcı faaliyetlerde bulunmaya başladığını dile getiren Kuş, “Güvenlik güçlerimiz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde, bölücü terör örgütüne karşı sıkı bir mücadele veriyorlar. Onların bu anlamlı mücadelesini her zaman destekleyen AK Parti teşkilatları olarak, çeşitli yiyeceklerden oluşan kolileri hazırladık ve Allah’ın izni ile en kısa sürede yerine ulaştıracağız. Güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanındayız ve destekçileriyiz. Milletimizin bölünmez bütünlüğü, asla bozulmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle şehit düşen bütün güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılara şifa diliyorum” dedi. Servet Kuş, daha sonra güvenlik güçlerine yazılan bir mektubu gazetecilere okudu. 
AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul da, Türkiye’nin önemli bir mücadele verdiğini söyledi. Ertuğrul, “Milletimizin ve devletimizin kararlı duruşuyla, çok kısa bir süre sonra ülkemiz terör ve yandaşlarından temizlenecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler her daim, bu anlamlı mücadeleyi veren güvenlik güçlerimizin yanında olacağız” diye konuştu. 





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.