Uşak TV

UOSB, BASIN MENSUPLARINI UNUTMADI

Güncel

UOSB, BASIN MENSUPLARINI UNUTMADI

Çalışan Gazeteciler Gününde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım 2013 yılını değerlendirerek 2014 yılı beklentilerini ve yeni yılda yapmayı planladıkları projeleri basın mensupları ile paylaştı. 

Başkan Yıldırım, yaptığı açıklamada; "Altyapı ve üstyapı problemi olmayan, yatırımcısına ucuz kaliteli ve kesintisiz elektrik, su, doğalgaz sunan Uşak Organize Sanayi Bölgesi yüzde 98'lik doluluk oranına ulaşmıştır. Birçok başarılı projeye imza atan bölgemizde 2010 yılında 10 $ civarı olan arsa m² fiyatları her geçen yıl değer kazanmış ve 2013 yılında bu rakam rıza usulü 50 dolar civarlarına çıkmıştır. Bu da yüzde 400’lük bir değer kazanımına işaret etmektedir. Organize sanayi bölgemizin bu denli değer kazanması Türkiye’nin Yükselen Yıldızı olama hedefiyle çıktığımız yolda başarıyla ilerlediğimizin bir göstergesidir" dedi.
Bölge olarak “Türkiye’nin Yükselen Yıldızı” olma yolunda gerekli çalışmalara devam edileceğini söyleyen UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, 2014 yılında da bu amaç doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Toplantının sonunda UOSB Yönetim Kurulu Başkanı, basının tüm dünya için önemine vurgu yaparak “Tüm basın emekçisi arkadaşlarımın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi. Toplantı sonunda gazetecilerle pasta kesen Başkan Ali Yıldırım müdürlük binası önünde tüm basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.