Uşak TV

ÜNLÜ İŞ ADAMI BAHRİ ERGİN VEFAT ETTİ

Güncel

Uşak’ta Kasartek’in sahibi Bahri Ergin geçirdi kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

6 Yıldır cezaevinde yatan ve yeni çıkan yasa ile denetimli olarak dün salıverilen GÖRDES ŞİRKETLER TOPLULUĞU’nun sahibi Bahri Ergin’i cezaevi kapısında avukat kızı ve yakınları karşıladı. Kızına ve yakınlarına sıkı sıkıya sarılan İşadamı Bahri Ergin (51) araca binerken kalp krizi geçirdi. Daha öncede Baypas ameliyatı olduğu bilinen Bahri Ergin Kandıra da hastaneye sev edildi ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Evli ve 3 Çocuk babası iş adamının şirketlerinin adı hayali ihracata karışmıştı. 6 Yıldır hükümlü olarak yattığı Cezaevinden çıktığı anda kalp krizinden yaşamını yitiren Bahri Ergin ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Bahri Ergin’in cenazesi bugün ikindi namazını Müteakip Manisa’nın Gördes İlçesine Bağlı Gülpınar Köyünde toprağa verilecek.


Yorumlar (4)

B.U... 8 Yıl Önce

Benim bu hayattaki YARADAN ımdan sonra sığındığım tek limanımdın.Ne yazarsam ne düşünürsem senin için her söz yetersiz ve anlamsız kalır.Yol arkadaşım ruhun şad olsun.Sonsuza dek Dualarım seninle...Benim için CANDINNN,,,şimdi DUAMSIN...

Fatih AVCI 8 Yıl Önce

20 yil oncesine dayanan , biraz kirgin , biraz da fedakarca karsilasmalarimiz oldu. Simdi ben de kiz babasiyim. O nu iyiliklerle aniyor , mekaninin cennet-i âla olmasini niyaz ediyorum. Hakkim varsa helal olsun (Fatih Avcı)

B. 8 Yıl Önce

Mekanın cennet olsun Bahri abi

Fehmi 8 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.