Uşak TV

Üniversitede Topluluk Stand Buluşması

Güncel

Uşak Üniversitesi 10. Yıl etkinlikleri kapsamında “Ders Dışı Zamanlar Sergisi Topluluk Stand Buluşması” adlı etkinlik düzenlendi.

 Uşak Üniversitesi Öğrenci Çarşısında gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Dalkıran ile Prof. Dr. Cengiz Soykan, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Sait Çelik Uşak Üniversitesi’nin onuncu yılını kutladığını ve gelinen noktada önemli ve büyük başarılara imza atıldığını belirtti. 2006 yılında kurulan üniversiteler arasında sadece Uşak Üniversitesi’nin en çok tercih edilen ilk 25 üniversite arasında olmasının doğru ve hedefe yönelik çalışmalar içinde olduklarının kanıtı olduğunu söyleyen Rektör Çelik “Bugün burada öğrenci topluluklarımız ile buluşarak onuncu yılımızı daha bir coşkuyla kutluyoruz. Üniversitemizde 75’i kültür topluluğu, 12’si spor topluluğu olmak üzere toplam 87 öğrenci topluluğu bulunmaktadır. Öğrencilerimizin ders dışı zamanlarında yaptıkları etkinlikleri içeren fotoğraf sergisini ve açılan stantları geziyorum. Öğrencilerimizle gurur duydum. Etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyorum. Öğrencilerimizin faaliyetlerinin artarak devam etmesini diliyorum.”dedi.

Rektör Prof. Dr. Sait Çelik konuşmasının ardından topluluk standlarını gezerek öğrencilerle sohbet etti.








Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.