Uşak TV

Ülkü Ocakları İl Başkanlığında Görev Değişimi

Güncel

Ülkü Ocakları İl Başkanlığında Görev Değişimi

Bilecik Ülkü Ocaklarında İl Başkanı M. Fatih Çakır, görevini Avukat Fazlı Güner’e devretti.
15 ay önce İbrahim Bayraklı’dan görevi teslim olan alan M. Fatih Çakır, Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini Avukat Fazlı Güner’e devretti. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında gerçekleşen devir teslim törenine çok sayıda ocak üyesi katıldı.
Bilecik Ülkü Ocakları yeni İl Başkanı Fazlı Güner, bugüne kadar görevini başarıyla yürütmüş olan ve Ülkücü harekete katkıda sunmuş Fatih Çakır’a teşekkür ettiğini belirterek, “Biz kendisinden razıyız, Allah da razı olsun. Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı süreçte Ülkücü harekete büyük görevler düşmektedir. Sorumluluğumuz her zamankinden ağırdır. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
Ardından eski Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Çakır bir konuşma yaparak görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür ederek helallik istedi. Çakır, “Göreve yeni atanan Fazlı Güner abime bugüne kadar sayısız hizmetlerde bulunmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz de Cenabı Allah’ın izniyle mukaddes davamızın şanlı bayrağını Bilecik’te yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız’’ dedi.
Konuşmaların ardından Türk bayrağının öperek teslim edilmesinin ardından görev değişikliği gerçekleştirildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.