Uşak TV

Ulaşım Daire Başkanı Deniz’den ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Güncel

Ulaşım Daire Başkanı Deniz’den ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, 155 Nolu Şehir İçi Denetimli Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ziyarette bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongre ile 155 Nolu Şehir İçi Denetimli Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen Erdoğan Akatmaca ve yönetim kurulu üyelerini ziyarette etti. Erdoğan Akatmaca ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak şehir içerisinde geçmişte düzenlediğimiz toplu ulaşımda dönüşüm uygulamasında hep birlikte çalışmıştık. Ancak tabi yönetimler her zaman baki olamıyor. Yönetimler değişebiliyor. Sizler de bir önceki yönetim gibi gayretli çalışan bir ekipsiniz. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak yen seçilen siz ve ekibinizi kutluyoruz. Hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 155 Nolu Şehir İçi Denetimli Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erdoğan Akatmaca ise, “Yeni seçilmiş bir yönetimiz. Ulaşım Dairesi başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızla önceden de tanışıklığımız vardı. Ekibimizin çoğunluğu tecrübeli arkadaşlar. Yeni takviye edilmiş gençler de ekibimizin için de yer alıyor. Her türlü şikayeti az, çalışma temposu iyi bir ekip oluşturduk. En büyük temennimiz şikayetlerin sıfıra inmesi ve yolcularımızın memnun olması. Tabi ki bizden olan şikayetler Büyükşehir Belediyemizi de zora sokuyor bizleri de zora sokuyor. Nihayetinde bir kamu hizmeti yapıyoruz. Bütün arkadaşlarımız bu noktada deneyimli. Bu işi hayırlısı ile başaracağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.