Uşak TV

Uğur: “İrfan Buz İle Birlikte Yeni Bir Süreç Başladı”

Güncel

Uğur: “İrfan Buz İle Birlikte Yeni Bir Süreç Başladı”

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu üyesi Remzi Uğur yaptığı açıklamada, takımın aldığı yenilgiler sonrası havasını kaybettiğini, İrfan Buz ile birlikte yeni bir sürecin başladığını söyledi.
Ligde istemedikleri bir süreç yaşadıklarını, kötü gidişata İrfan Buz ile son vereceklerine inandığını kaydeden Uğur, “Alınan kötü sonuçlar sonrası takımın havası bozuldu. Yaptığımız görüşmeler neticesinde anlaşma sağladığımız İrfan Buz ile yeni bir süreç başladı. İrfan hocamız Malatya’mıza hayırlı olsun. Umarım İrfan hocamızla iyi sonuçlar alır ve istediğimiz noktalara geliriz. İrfan hocamız kaliteli bir teknik direktör. Gözlerinin içine baktığınızda heyecanını görebilirsiniz. Umarım bu kötü süreç kısa süre içerisinde sonlanır” dedi.
“YÖNETİM KURULU İYİ NİYETLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR”
Remzi Uğur, yönetim olarak iyi niyetli bir şekilde çalıştıklarını ancak bazen her şeyin istedikleri gibi olmadığını da vurgulayarak, “Biz yönetim olarak iyi niyetli bir şekilde çalışıyoruz. Teknik adam seçimi noktasında da elimizden geleni yaptık. Tabi bazen her şey istediğiniz gibi olmuyor. Yeni teknik heyetimizle birlikte bu sürecin de bir an önce bitmesini arzu ediyoruz. Yeni Malatyaspor’umuzu hak ettiği noktalara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.