Uşak TV

TÜRKSAT, Ibc 2015 Fuarında

Güncel

TÜRKSAT, Ibc 2015 Fuarında

Türkiye’nin tek uydu ve kablo TV operatörü Türksat A.Ş., Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da düzenlenecek dünyanın önde gelen etkinlikleri arasında yer alan IBC fuarına katılıyor.
Amsterdam RAI’de 11 Eylül 2015 Cuma günü açılışı gerçekleştirilecek olan IBC 2015 fuarında Türksat, 5. salondaki C07 nolu stantla yerini alacak. Fuarda uydu hizmetleri alanında yürütülen faaliyetlerin tanıtımının yanı sıra katılımcılara yeni haberleşme uyduları olan Türksat 4A ve Türksat 4B hakkında bilgi verilecek. Fuar kapsamında 2015 yılı son çeyrekte uzaya fırlatılacak olan Türksat 4B uydusunun sahip olduğu kapsama alanı ve yüksek kapasite ile hedef pazarlardaki etkinliği önemli ölçüde artırmaya yönelik görüşmeler ve toplantılar yapılması planlanıyor.
Her yıl düzenlenen uluslararası IBC fuarında görüntü, televizyon teknolojileri ve yayıncılıkla ilgili içerik, üretim, yönetim ve dağıtım konularında uzmanlaşmış birçok profesyonel bir araya geliyor. Hollanda’nın başkenti Amsterdam RAI Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuar, dünyanın en büyük yayıncılık fuarı olarak kabul ediliyor. Bu yıl beş gün boyunca sürecek olan fuara özellikle Avrupa ülkeleri ağırlıklı olmak üzere tüm dünyadan önemli birçok şirket katılım sağlıyor. IBC 2015 fuarı, 15 Eylül 2015 Salı günü sona erecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.