Uşak TV

Türkiye 2. Si Sporcu Balkan Şampiyonasına Gidebilmek İçin Destek Bekliyor

Güncel

Türkiye 2. Si Sporcu Balkan Şampiyonasına Gidebilmek İçin Destek Bekliyor

Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleşen Türkiye Ju Jitsu Şampiyonasına Ayvalık Judo Ju Jitsu Spor Kulübü sporcusu olarak katılan Ramazan Yalın milli takımı temsilen ay-yıldızlı formayla 25-28 Eylül tarihleri arasında Bosna-Hersek’de yapılacak Balkan Şampiyonası’na gidebilmek için sponsor arıyor.
Ju Jitsu’nun 100 kg kategorisinde Türkiye 2. si, Brezilian Jiu Jitsu yarışmasında Dünya ve Avrupa şampiyonu olan rakipleri ile yarışarak Türkiye 3.sü olmayı başaran Yalın, elde ettiği bu büyük başarıyla Ayvalık’ın ve Balıkesir’in gururu olmayı başardı.
Ancak milli sporcunun 3 bin lira nakit paraya ihtiyacının olduğu öğrenilirken, genç sporcunun Ayvalıklı işadamlarıyla, hayırsevere vatandaşlardan destek beklediği bildirildi.
Bu yıl yarışmaya katılan Ayvalık Judo Ju Jitsu sporcuları Cumhuriyet tarihinin Uzakdoğu sporlarında en büyük başarılarından birine imza attığını ifade eden Kulüp Başkanı ve Baş Antrenörü Ali Çamlıbel ise Balkan Şampiyonasında umutlu olduğunu belirtti.
Balkan Şampiyonasında tüm sporcularının Ramazan Yalın gibi sponsorlara ihtiyaç duyduğunu kaydeden Çamlıbel, “Kulüp olarak geçen yıl katılmış olduğumuz Balkan şampiyonasında 3 adet birincilik elde ettik. Kulübümüzün bu yılki hedefi sponsor bulunduğu takdirde, Dünya ve Avrupa şampiyonalarına katılabilmektir” dedi.
Çamlıbel, başta Ramazan Yalın olmak üzere kendilerine destek verecek iş adamları ve yardımseverlerden yardım beklediklerini de sözlerine ekledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.