Uşak TV

TÜMSİAD`TAN VAN İÇİN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Güncel

TÜMSİAD`TAN VAN İÇİN YARDIM SEFERBERLİĞİ

TÜMSİAD Uşak Şube Başkanı Muhterem BALTA Van'daki deprem bölgesine yönelik TÜMSİAD Uşak Şubesi'nin gerçekleştirmekte olduğu yardım çalışmaları hakkında bir basın açıklaması yaptı. Muhterem BALTA duygularını ve yapılan yardım çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada:

"Van`da meydana gelen ve çok sayıda kişinin vefat ettiği deprem dolayısıyla büyük üzüntü duyuyoruz.

Van ilimiz ve ilçeleri ile yakın illerde 23 Ekim 2011 günü meydana gelen deprem nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabır diliyoruz.

Edirne`den Kars`a, Şırnak`tan Aydın`a bizim olan ve üzerinde yaşayan kardeşlerimizin acısını yüreğimizden hissettiğimiz bu topraklarda yine derin bir acı yaşıyoruz. Geçen hafta yüreğimiz Hakkari`de atıyordu, bu hafta ise Van`da atıyor. Bütün milletimiz Van`lı kardeşlerimizin acısını içinde hissediyor. Onlar için dua ediyor ve ellerinden geleni yapmaya çalışıyor.

Bu vesileyle, Bizde depremde zarar gören tüm kardeşlerimizin acısını paylaşıyor, ölenlere Yüce Allah`tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Yaşanan büyük afetin ardından TÜMSİAD Uşak Şubesi olarak, yaraların hızla sarılması ve mümkün olan her türlü desteği vermek amacıyla hemen ‘Yardım Koordinasyon Merkezi’ oluşturduk.

TÜMSİAD Uşak Şubesi Yönetim Kurulumuz, dernek üyelerimiz ve duyarlı Uşak'lı Sanayici ve işadamlarının da katkılarıyla bugün 4.000 Adet Battaniye ve 380 Adet Kaşe Mont derneğimizce temin edilmiştir.

Toplanan yardımlar Sayın Valimizin Özdemir ÇAKACAK Bey'in de teşrifleriyle Van ilimizdeki deprem bölgesine gönderilmiştir.

TÜMSİAD Uşak Şubesi Yardım Koordinasyon Merkezimiz sürekli olarak yardım organizasyon çalışmalarına devam etmektedir.

Katkıda bulunan herkese sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.