Uşak TV

Trafikte Sulu Tacize 88 Lira Ceza

Güncel

Trafikte Sulu Tacize 88 Lira Ceza

Muğla’nın Marmaris ilçesinde jip safarilerin geçiş güzergahlarındaki vatandaşlara su sıkarak tacizde bulunması trafik ekiplerini harekete geçirdi. Marmaris Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, kameralı sıcak takiple tespit ettikleri safari araçlarına ceza yağdırdı.
İlçeye bağlı Hisarönü Mahallesi sakinleri ve Muhtarlığı, geçtiğimiz günlerde safari araçlarından su sıkılarak kendilerini rahatsız edildiklerini öne sürerek suç duyurusunda bulunmuşlardı.Bunun üzerine harekete geçen Marmaris Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Güzergah üzerinde kamera ve fotoğraflı tespitlerle denetim gerçekleştiren ekipler, çok sayıda safari aracına çevreyi rahatsız etmekten 88’şer lira para cezası kesti.
BÖLGE TRAFİK EKİPLERİ KURAL İHLALLERİNİ AFFETMİYOR
Marmaris Bölge Trafik ekipleri sürücülere adeta göz açtırmıyor. Trafik ekipleri kural ihlali yapanlara cezai işlem uyguluyor. Trafik kazalarının neden olduğu kayıpların azaltılması için denetimler aralıksız olarak sürüyor. Bu konuda yeni çıkartılan kararlar kaza oranlarının azaltılması hedefleniyor. Marmaris’te yaklaşan kurban bayramı nedeniyle tüm kara yolu üzerinde trafik denetimleri devam ederken, trafik kuralları ihlali ön planda yer alıyor. Günün her saatinde denetimlere aralıksız devam eden bölge ekipleri emniyet kemeri kullanmaya yönelik denetimlere ağırlık veriyor. Günün her saatinde Çetibeli -Marmaris karayolu ve Datça yolu güzergahında hatalı solama, hız sınırlarının aşılması ve emniyet kemeri kullanmaya yönelik denetimleri gerçekleşetiriliyor.. Güzergahın bütün kavşaklarında denetimlerini sürdüren trafik ekiplerinin kontrolleri 24 saat esaslı olarak yapıyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.