Uşak TV

Torunoğulları: "Avrupa’da En Üst Seviyeye Çıkmak İstiyoruz"

Güncel

Torunoğulları: "Avrupa’da En Üst Seviyeye Çıkmak İstiyoruz"

Fransa’nın Monaco şehrinde düzenlenen UEFA Avrupa Ligi grup kuralarını değerlendiren Beşiktaş Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, "Umarım güzel sonuçlar alırız. Avrupa’da en üst seviyeye çıkmak istiyoruz" dedi.
UEFA Avrupa Ligi grup kura çekiminde Beşiktaş, H Grubu’nda Sporting Lizbon (Portekiz), Lokomotiv Moskova (Rusya), Skenderbeu (Arnavutluk) takımlarıyla eşleşti. Fransa’nın Monaco şehrinde çekilen grup kuralarını için hayırlısı olsun diye konuşan Beşiktaş Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, "Her takımı ciddiye almak zorundayız. Sporting Lisbon ve Lokomotiv Moscow’u tanıyoruz ama Arnavut rakibimiz hakkında pek bir fikrimiz yok. Teknik ekibimiz onları da analiz edecektir. Umarım güzel sonuçlar alırız. Avrupa’da en üst seviyeye çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Siyah-beyazlıların transfer politikası hakkında da bilgi veren Torunoğulları sözlerine şöyle devam etti:
"Ön libero arayışımız var. İlgilendiğimiz oyuncular var. Sürprizler olabilir. Sezonu transfer yapmadan da kapatabiliriz. Beşiktaş için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.