Uşak TV

Toplu Taşıma Konusunda Çalışmalar Sürüyor

Güncel

Toplu Taşıma Konusunda Çalışmalar Sürüyor

Uşak Belediyesi toplu taşıma faaliyetleri ile ilgili hat optimizasyonu ve yeni hat yapılanması ve toplu taşımada havuz sistemine geçilmesi, elektronik ücret sistemine geçilmesi ve yeni açılacak devlet hastanesine yeni oluşturulan toplu taşıma hatlarının faaliyete geçirilmesi gibi konularda mesafe alınacak çok önemli toplantı ve çalışmalar yapıldı.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmaların ikincisi, Başkan Ali Erdoğan’ın da katılımıyla dün gerçekleşti. 

Toplu taşıma sistemi ile ilgili Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıya Erdoğan’ın yanı sıra; Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayri Dönmez, 2. Başkanı Mustafa Korkmaz, Belediye Trafik Komisyonu Üyeleri, Orhan Tamer, Ramazan Karahan, Hüsamettin Dayan, Emel Taylan, Türkan Toker, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Günhan Dağlı ve belediye denetimli toplu taşıma hat başkanları katıldı. 

Toplantıda varılan mutabakata göre toplu taşımada yeni bir kurumsal yapı oluşturulmasına karar verildi. Toplu taşıma hat başkanları ortak imzalı olarak belediyemize vermiş oldukları talep dilekçeleriyle; havuz sistemi, aktarma sistemi ve elektronik ücret sistemi, şirketleşme, yeni ulaşım araçlarının temini gibi çok önemli konularda çalışmalara başlanmasını kabul ve taahhüt etti. 

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan toplantıda yaptığı konuşmada; toplu taşımadaki yeni kurumsal yapılaşmanın Uşağa ve halkımıza yararlı olacağını ifade ederek, çalışmaların hemen başlamasını ve hastane açılmadan önce yeni sistemin hayata geçirilmesini temenni etti.

Öte yandan toplantının sona ermesinin ardından, çalışma komisyonları oluşturularak çalışmalara başlandı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.