Uşak TV

TOKİ SAKİNLERİNİN HAFRİYAT İSYANI

Güncel

Manzarası güzel diye TOKİ'yi tercih edenler hafriyat dağlarına isyan ediyor.

2. Etap Toki de yaşayanlar hemen yanı başlarına binlerce kamyon hafriyat dökülmesine engel olamayınca ve toz içinde kalıp yetkililerden sorunlarına çözüm bulamayınca çareyi yolu kapatarak hafriyat kamyonlarını geçirmemekte buldular.
Karakıran TOKİ'nin hemen yanı başını Uşak Belediyesi Hafriyat alanı olarak belirlemiş ve binlerce kamyon hafriyat dökülerek dolgu yapılmış. Sadece hafriyat değil çöplerde dökülmeye başlayınca ve de hafriyat kamyonları toprak yolda son sürat ilerleyip toz bulutları ulaştımaya başlayınca TOKİ sakinleri 300 den fazla imza toplayarak belediyeye başvurmuş. Ancak bir sonuç alamamış. Yetkililerilk önce hafriyat dökülmeyecek söz vermişler ancak bu kısa sürmüş. Sorunlarınaçözüm bulamayan TOKİ sakini bir grup ev hanımı syaşadıkları toz sıkıntısına dur demek için hafriyat kamyonnalrının geçişine izin vermeyerek yetkilere sesini duyurmaya çalıştılar. İlk taşındıklarında Ormanlık alanı gördüklerini ve manzaranın güzel olduğunu söyleyen TOKİ sakinleri dökülen hafriyatla ağaçların katlşedildiğini manzaranında kaybolduğunu ayrıa toz ve pislikten rahatsız oldukalrını söylediler. Uşak belediyesin başka bir hafriyat alanı belirlemesi gerektiğini söyleyen TOKİ sakinleri gelen hafriyat kamyonlarını da geri çevirdiler. 

Yorumlar (4)

Tokili 7 Yıl Önce

daha önce uyarılmıştı belediye yetkilileri ancak gale almadılar, demekki yol kapatmak gerekiyor muş

SELAHATTİN 7 Yıl Önce

ayni dert bizim sokak tada var kazılıyor öyle kalıyor sokak lambalarımız dünden beri yanmıyor her yer toz içinde 153 e defalarca telefon açmamıza rağmen hala sonuç yok ne olacak bilmiyoruz şehit necati sargın sokak sözle belediyemiz çalışıyor nasıl çalışma ise bu tamamen rezalet

ali 7 Yıl Önce

bak buraya da bir battı çıktı şart gibi görünüyor. bilemedim şimdi, asfalt mı atılsa iyi olur battı çıktı mı? bence asfalt ve sosyal medyadan canlı yayın daha iyi gibi.

toki sakini 7 Yıl Önce

toki olarak sıkıntılarımız çok tabiki uşağın çöp deposu olacak bu gidişle, insallar sakin bir yaşam için şehir merkezi dışına çıkmaya çalışıyor fakat gürültü toz pislik bizleri takip ediyor.düzelir inşAllah.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.