Uşak TV

Ticaret Borsası Van’ı Unutmadı

Güncel

Ticaret Borsası Van’ı Unutmadı

Uşak Ticaret Borsası geçtiğimiz Pazar günü Van’da yaşanan deprem sonrası Uşak Valiliğinin başlattığı kampanya çerçevesinde bin adet battaniyeyi Van’a gönderdi. Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı olarak Van’da yaşanan deprem yarasının birazda olsun sarmak olduğunu aktaran Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Başer, “Bu tür olaylarda kayıtsız kalmamız mümkün değil tabiî ki. Van’da deprem sonrasında evlerini yuvalarını kaybeden ve kış aylarına girmemiz sebebi ile soğuk havalarla boğuşan kardeşlerimize yardım etmek için bin adet battaniyeyi Van’a gönderdik” dedi.

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Van’a yapılacak yardımların devam edeceğini dile getiren Yılmaz Başer, “Bu vahim olayda bize destek olarak elimizden geleni yapmayı düşünüyoruz. Bu bağlamda ilk olarak bin adet battaniyeyi hızlı bir şekilde Uşak Valiliği kanalı ile deprem bölgesi Van’a gönderdik. Yardımlarımız tabiî ki bununla kalmayacak artarak devam edecek. Biz birliğine ve bütünlüğüne bağlı bir milletiz. Ülkemizde yaşanan sıkıntıya elbette ilk biz koşacağız. Amacımız deprem dolayısıyla yara alan kardeşlerimizin yarasını daha fazla büyütmeden kapatmaya çalışmaktır. Ticaret Borsası olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

İHTİYAÇ NEYSE GÖNDERECEĞİZ

Van’a yapılan yardımların ve ihtiyaç olan ürünler konusunda sürekli olarak yetkililerle diyalog halinde olduklarını söyleyen Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Aydoğan, “Tabiî ki yardımımız bin adet battaniye ile kalmayacak. Bölgeye gereken en çok ihtiyaç olan yardım malzemesi neyse tedarik edip göndermeyi düşünüyoruz. Van’daki kardeşlerimize sabır diliyoruz. Gerçekten çok zor bir durum. Bu durumlarda onların yanında olacağımızı hiç unutmuyoruz. Elimizden gelen her türlü yardımı desteği Van’a sağlayacağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.