Uşak TV

Terörü Lanet Mitingine Otomotivcilerden Güçlü Katılım

Güncel

Terörü Lanet Mitingine Otomotivcilerden Güçlü Katılım

Motorlu Araç Satıcıları Derneği (MASFED), Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) ve açılışa hazırlanan otomotiv yaşam merkezi OTONOMİ, sivil toplum örgütlerinin Perşembe günü Ankara’da gerçekleştireceği teröre tepki mitingine tam kadro katılacak.
Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Ankara Sıhhiye Meydanı’nda toplanacak STK temsilcilerinin gerçekleştireceği “Teröre hayır, kardeşliğe evet” buluşmasına, MASFED, BOD ve OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulunacak. Mitinge, bu üç kuruluşa üye iş yerlerinin büyük oranda katılımı bekleniyor.
Başkan Aydın Erkoç, ülkenin huzur ve barışına kast eden teröre karşı milletçe bir olup tepki vermek gerektiğini ifade ederek, “Sivil, asker, polis olmak üzere onlarca insanımızı katleden, ülkemizin huzur, barış ve kardeşliğini bozmaya çalışan ayrılıkçı terörü lanetliyoruz. Bu çabayı boşa çıkarmak için 77 milyonu, kardeşliği muhafazaya, birlik ve dayanışmaya çağırıyoruz. Otomotiv sektörü temsilcileri olarak teröre karşı güçlü bir mesaj olacak bu mitinge tam kadro katılacağız. Tüm üye iş yerlerimize de katılmaları çağrısı yaptık ve büyük oranda katılım olacağını düşünüyoruz. Katılamayacak üyelerimiz de iş yerlerine bayrak asarak dayanışmaya destek verecekler. Türkiye’nin huzur ve barışını bozmaya, kalkınma ve ilerlemesine sekte vurmaya çalışan bu menfur girişim; milletçe birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece amacına ulaşamayacaktır” dedi.
Ankara Sıhhiye Meydanı’nda Perşembe günü saat 16.30 başlayacak mitinge, TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD, TİSK, TÜRK-İŞ başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından onlarca STK temsilci ve üyeleri katılacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.