Uşak TV

Teröre Kurban Giden Kimsesiz Kızın Kedileri De Kimsesiz Kaldı

Güncel

Teröre Kurban Giden Kimsesiz Kızın Kedileri De Kimsesiz Kaldı

Ankara’daki barış mitingi öncesi yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden ve ailesi olmadığı için cenazesi kadınlar tarafından kaldırılan Berna Koç’un kimsesiz kalan 3 kedisi, İzmir’de sahiplendirilmeyi bekliyor.
Ailesini küçükken kaybettiği için yetiştirme yurduna yerleştirilen ve kendisini evlatlık alan bakıcı annesini de bir süre önce kaybeden Berna Koç, barış mitingine katılmak için gittiği Ankara’da tren garına yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybetti. Koç’un cenazesini kadın örgütleri omuzlayarak defnetti.
İzmir’de bir yandan temizlikçilik yaparak üniversite sınavına hazırlanan Koç’un teröre kurban gitmesiyle kedileri de sahipsiz kaldı. Koç’un bir kedisi ve 2 yavrusunun durumuna üzülen arkadaşları, sosyal medyadan ilan vererek kedileri sahiplendirmek istedi. Yavruların birbirinden ayrılmaması gerektiği belirtilen açıklamada şu bilgiler aktarıldı:
“Onları ayırmak iyi olmayacağı için anne ve 2 yavrusuna bakabilecek, onları sahiplenebilecek birileri aranıyor. İlgilenen arkadaşlar begumbabaoglu89@hotmail.com veya nazimkilic35@gmail.com adreslerine mail atabilirler.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.