Uşak TV

Terör Saldırılarına Tepki Gösteren Şehit Torunu, Askerlik İçin Dilekçe Verdi

Güncel

Terör Saldırılarına Tepki Gösteren Şehit Torunu, Askerlik İçin Dilekçe Verdi

Son aylarda bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan terör eylemlerinde artan şehit sayısından üzüntü duyan Çanakkale şehidi torunu, askere yeniden alınmak için dilekçe ile başvuruda bulundu.
Bartın’da çaycılık yaparak geçimini sağlayan Çanakkale şehidi torunu Mustafa Kurt (49), bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan terör eylemlerinde artan şehit sayısından etkilenerek, yeniden askere alınmak için başvuruda bulundu. Bartın Askerlik Şubesi Başkanlığı’na giderek, dilekçesini teslim eden Kurt, “Dedem vatanımız bölünmesin diye Çanakkale’de seve seve canını verdi. Ben de canımı seve seve vermeye hazırım” dedi.
“YÜREKLERİMİZ YANIYOR”
Türkiye’nin her bir karışının şehit kanlarıyla dolu olduğunu ve hiçbir örgütün ve devletin ülkeyi bölmesine ve parçalamasına izin vermeyeceklerini ifade eden Kurt, gelen şehit haberleriyle tüm ülke halkının yüreklerinin yandığını ifade etti. Kurt, “En son Dağlıca ve Iğdır’da yaşanan haince terör faaliyetleri sonrası gelen şehit haberlerinin ardından askere katılmak istedim. Bunun için hazırladığım dilekçemi teslim ettim. Terör örgütü şunu bilsin. Bu ülkenin sadece askeri, polisi yok. 78 milyon insanı var. Buradan Cumhurbaşkanımıza ve Genelkurmay Başkanımıza sesleniyorum. Dilekçemi kabul etsinler ve beni askere alsınlar. Hainlere karşı ben de mücadele edeyim” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.