Uşak TV

TERMAL TESİS HER GÜN DOLUP TAŞIYOR

Güncel

TERMAL TESİS HER GÜN DOLUP TAŞIYOR

Uşak Belediyesi’nin mega projelerinden olan Jeotermal Projesi yapım maliyetini 7 yıl gibi bir sürede amorti edeceğini açıkladı. 
5 TL gibi sembolik bir ücretle giriş sağlanan projeye her gün yüzlerce vatandaş giderken, şifa bulmakla beraber belediye bütçesine de katkı sağlıyor. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan Uşak’ta yaptıkları yatırımları değerlendirirken her anlamı ile geri dönüşümlerini ve geleceğini düşündüklerini belirtti. Uşak’ta termal projesinin her şeyden önce kentin en önemli projelerinden birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Erdoğan, "Belediyemiz kentimizin imajının değişmesi ve kaynaklarının en güzel şekilde kullanılması için çaba vermektedir. Bu bağlamda dikkat ettiğimiz en önemli hususların başında kentin gelecekte her yönü ile kazanması ve belediyenin kazanması yer almaktadır. Jeotermal projemizde de hem kentimiz hem de belediyemiz kazanırken maddi anlamda da projemizi kısa sürede amorti etmiş olacağız” dedi. 
Bu düşünceden hareketle çıkılan yolda başarılı olduklarına vurgu yapan Erdoğan, kazanımların daha da artacağının altını çizdi. Belediye projelerinde aynı hassasiyeti göstermeyi sürdüreceklerini ileten Erdoğan, "Belediyemiz bundan sonra da aynı ciddiyet ile projelendirmelerini yapacak kentimizin ve belediyemizin her yönü ile kazanacağı dost projelere imza atacaktır. Biz bu şekilde kentimizin, halkımızın ve belediyemizin her yönü ile kazanmasını olumlu etkide bulunmuş olacağız” ifadesini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.