Uşak TV

Tepebaşı’nın Başarıları İlgi Görüyor

Güncel

Tepebaşı’nın Başarıları İlgi Görüyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin yenilenebilir enerji ve çevre konusunda elde ettiği başarı birçok alanda ilgi görüyor.
8-9 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen Yeşil İş 2015 Konferansı’na Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş ve Avrupa Birliği Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Proje ortaklarından Demir Energy Danışmanı Dr. Baha Kubat birlikte katıldı. Farklı sektörlerinden tüm paydaşları buluşturan Yeşil İş 2015 Sürdürülebilir İş Zirvesi’nde iş dünyasının liderleri, sürdürülebilir büyümenin uzmanları, büyük sermayeli şirketlerden KOBİ’lere kadar tüm özel sektör, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve akademi dünyası sürdürülebilir dönüşümü sağlamak amacıyla değişimin yeni paradigmalarını değerlendirecek ve ilham veren fikirleri konuk ediyor.
Yeşil İş 2015 Konferansından sürdürülebilir belediyeler kulvarında konuşan Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş, Ocak 2015 itibariyle çalışmalarına başlanan Avrupa Birliği Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi’ni anlattı. Yerel yönetimlerin sürdürülebilir şehirler yaratmak için önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Savaş, sağlıklı, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kentin oluşmasını bu proje ile birlikte uygulayarak gerçekleştirilen yeniliklerin akıllı şehir projeleri için bir model ve örnek bir proje olacağını vurguladı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.