Uşak TV

Tekirdağspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor Maçına Hazırlanıyor

Güncel

Tekirdağspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tekirdağspor, deplasmanda oynayacağı Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı hazırlıklarına başladı.
Tekirdağspor, Namık Kemal Stadı’nda yaptığı antrenmanlarla Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Tekirdağspor oyuncuları, Spor Toto 3. Lig 1. Grup 5. haftada karşılaşacağı Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı hazırlıkları kapsamında çift kale maç yaptı. Antrenmanda Emirhan Küre takımdan ayrı koşu yaparken, sakatlığı bulunan Orhan Küçükertuğrul antrenmana katılmadı.
Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, antrenmanda yaptığı açıklamada takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini, Düzyurtspor maçı ile galibiyet serisi yakalamak istediklerini ifade ederek, "Bugün itibari ile Cumartesi günü Düzyurtspor ile yapacağımız maçın hazırlıklarına başladık. Yarın sentetik sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü Düzyurt maçını sentetik sahada oynayacağız. Çarşamba ve Pazar günü üst üste iki zorlu maç oynadık. Oyuncularımızın bu maçlardaki gayreti bizi çok ümitlendirdi. Düzyurtspor maçı ile tekrar galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Düzyurtspor maçı ardından kupada Orduspor daha sonraki haftada Arsinspor maçlarını kazanarak güzel bir ivme yakalamak istiyoruz. Takımımız her geçen maç ve çalışmalar sonunda daha iyi oluyor. Antrenmanlarla hem oyuncuların uyumu artıyor hem de fiziksel kondisyonları artıyor. Takımımız bir iki hafta sonra iyice kendine gelip hazır olacak. Son maçta oyuncularımızın yürekten oynaması bizi çok ümitlendirdi" dedi.
Birlik Nakliyat Düzyurtspor- Tekirdağspor maçı 19 Eylül Cumartesi günü Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda oynanacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.