Uşak TV

Tanıtım Yılı Yol Haritası Oluşturuluyor

Güncel

Tanıtım Yılı Yol Haritası Oluşturuluyor

Uşak Valiliği 2011 Tanıtım Yılı İstişare Toplantısı Öz Merkez İl Encümen Salonu’nda yapıldı.

Toplantı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Özdemir Çakacak, 2011 yılını Uşak için tanıtım yılı ilan ettiklerini, düzenlenen istişare toplantıları ile tanıtım yılının yol haritasını hazırladıklarını kaydetti.

Uşak’ta tüm kesimlerin katılımıyla ortak fikir birliği ile hazırlanacak yol haritasının önemine değinen Vali Özdemir Çakacak “Kentimizi her alanda daha iyi tanıtmak amacıyla çıktığımız yolda önemli mesafe aldık. İlimizdeki pek çok kurum ve kuruluş hazırladıkları projeleri sunarak neler yapabileceğimiz konusunda bizlere fikir verdi. Şimdi bize gelen öneriler doğrultusunda 2011 tanıtım yılının yol haritasını hazırlıyoruz. Düzenlenecek etkinliklerden tutun projelerin hangi zaman periyodun da uygulanacağına, mali yapıları, etkinlikleri ve faydalarından tutun halkın katılımına kadar pek çok konuda katılımcılar fikirlerini yansıtıyor. Artık tanıtım yılı ile ilgili neler yapacağımızı çok yakın bir zamanda kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Toplantıya Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, Vali Yardımcısı Mehmet Ünal, Banaz Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, Kültür ve Turizm İl Müdürü Şerif Arıtürk, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Karaman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.